''ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ''!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ !!!

Ψυχρές αέριες και υγρές μάζες ερχόμενες από τη Μεσόγειο και την Ιταλία, θα εισβάλλουν βίαια από την ερχόμενη Παρασκευή αρχικά στη δυτική Ελλάδα και μέσα στο Σαββατοκύριακο και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας μας, σύμφωνα με νεότερη πρόγνωση του Greek-Weather.Org.

Θα έχουμε να κάνουμε με μία ισχυρή κακοκαιρία, που κακός δεν της δίνεται η απαραίτητη προσοχή από αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο λόγος που το Greek-Weather.Org τονίζει πως θα είναι ακραία τα φαινόμενα που θα δώσει αυτή η κακοκαιρία, είναι πως αυτές οι ψυχρές μάζες θα βρουν τις θερμές καιρικές συνθήκες πάνω από τον Ελλαδικό χώρο, κάτι που επιστημονικά πάντα ευνοεί τη δημιουργία όχι απλών καταιγίδων αλλά ιδιαίτερα ακραίων καιρικών φαινομένων με κεραυνούς, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους, ακόμα και υδροστρόβιλους.

Το Greek-Weather.Org μάλιστα, θεωρεί τη κακοκαιρία αυτή ως ''μετεωρολογική βόμβα'' καθώς θα έχει αρκετά χαρακτηριστικά ενός τέτοιου φαινομένου και θα έχει διάρκεια περίπου 4-5 ημερών, δηλαδή τις τελευταίες 4-5 μέρες του Ιουνίου.

Εκτιμάται δε, πως τέτοιου είδους κακοκαιρία θα είναι δύσκολο όχι όμως αδύνατο, να δημιουργηθεί υπό τέτοιες συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες τους επόμενους 2 μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο, γι' αυτό και ίσως να είναι η πιο μεγάλη κακοκαιρία του φετινού Καλοκαιριού.
Από το Blogger.