ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΔΕΙΤΕ!!! Οι Γερμανοί κάνουν μπλόκα στη Σάμο και ελέγχουν Έλληνες πολίτες!!!ΟΙ Σαμιώτες είναι πλέον έξαλλοι!!!


Στην Ελλάδα υπάρχουν μνήμες από τη γερμανική κατοχή.Οι οποίες καλώς ή κακώς με την κρίση “ξύπνησαν”.Συνεπώς μπορεί για τους Ευρωπαίους και τη Frontex να είναι φυσιολογικό και λογικό ένα “απόσπασμα” Γερμανών να στήνει …μπλόκο και να ελέγχει Έλληνες πολίτες στη Σάμο! Δεν είναι καθόλου ανεκτό όμως από τον τοπικό πληθυσμό,είτε αρέσει στους Ευρωπαίους,είτε όχι.

Το ρεπορτάζ από το το i-samos.gr είναι ενδεικτικό:

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα οι Σαμιώτες είναι πλέον έξαλλοι με την τακτική των Γερμανών Αστυνομικών της Frontex,που στήνουν μπλόκαι ελέγχουν τους Έλληνες πολίτες.

Νεαρός που επέστρεφε από τη δουλειά του αντιμετώπισε ένα …γερμανικό μπλόκο στη διασταύρωση Ποσειδωνίου – Παλαιοκάστρου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αφού οι Γερμανοί διαπίστωσαν ότι είναι Έλληνας τον άφησαν να συνεχίζει την πορεία του!

Δυστυχώς είναι το τρίτο (επιβεβαιωμένο) περιστατικό που συμβαίνει με άνδρες της Frontex, αφού υπάρχει αναφορά και για ίδιο περιστατικό που είχαμε στο Ποσειδώνιο το περασμένο καλοκαίρι, όπου και πάλι είχαν σταματήσει σε μπλόκο Έλληνα πολίτη! Άλλο ένα πολύ σοβαρό επίσης περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Λιμάνι Μαλαγαρίου όταν άνδρες της Frontex είχαν απαγορεύσει σε Σαμιώτες δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ να τραβούν πλάνα και φωτογραφίες από μετανάστες, ενώ αντίθετα επέτρεπαν σε μέλη ΜΚΟ και ξένα τηλεοπτικά συνεργεία να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους!

Λίγη ανάγνωση ιστορίας από τους επιτελείς της Frontex θα τους έκανε πιο προσεκτικούς. Επίσης καλό είναι η Frontex να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά με το προσφυγικό.Με τα μπλόκα σε Έλληνες πολίτες δεν καταφέρνει και πολλά.Χρόνο χάνει…About Π. Καρβουνόπουλος

Δημοσιογράφος από το 1988. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και του Real Fm και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016
πηγη
Από το Blogger.