Μανιακός χρήστης κοκαίνης,ο εκλεκτός των ΗΠΑ σύμφωνα με καταγγελίες βουλευτή της Οδησσού!!!Το αγαπημένο παιδί των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών!!!

 
Είναι το αγαπημένο παιδί των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών,εβραϊκής καταγωγής και σπουδασμένος στην Νέα Υόρκη.

Αιματοκύλισε ως πρόεδρος της Γεωργίας,τον Αύγουστο του  2008,την Νότια Οσετία,περιοχή με ρωσικό πληθυσμό μέσα στην Γεωργία,σκοτώνοντας με επιθέσεις ρουκετών,σε 30’λεπτά 1.900 γυναικόπαιδα!
Ακολούθησε η σαρωτική επίθεση του ρωσικού στρατού,ο οποίος σταμάτησε 40 χιλιόμετρα πριν την πρωτεύουσα της Γεωργίας Τιφλίδα.
Έκτοτε ο σκοτεινός αυτός τύπος,ανέλαβε με τις ευλογίες των ΗΠΑ,την πολιτική και αστυνομική διοίκηση της ρωσικής Οδησσού,συνεργάτης των ναζιστικών ταγμάτων Azov,εξαπολύοντας έναν άνευ προηγουμένου διωγμό,στον ρωσικό πληθυσμό.
Εξ’αιτίας του απολυταρχικού του χαρακτήρα και της συγκρουσιακής του διάθεσης με όλους ανεξαιρέτως,δεν άργησε να δημιουργήσει εχθρούς και μεταξύ,της εβραϊκής κοινότητας.
Ο Εβραικής καταγωγής,Vadim Ραμπίνοβιτς,βουλευτής της Οδησσού,ανακοίνωσε πως ο Σαακασβίλι είναι χρήστης κοκαΐνης.»
Όλοι το γνωρίζουν δήλωσε ο Ραμπίνοβιτς και κανείς δεν τον ακουμπάει».
Αυτόν τον τύπο βέβαια που στήριζε με πάθος ο πολύς εδώ στην Ελλάδα,διεθνολόγος του Μέριλαντ,δεν υπάρχει καμία περίπτωση,κανείς να ενοχλήσει,η CIA,να είναι καλά.
Όσο για την δόση του,ένα είναι σίγουρο,δεν πρόκειται να ξεμείνει,οι διπλωματικοί σάκοι της πρεσβείας να είναι καλά..
Από το Blogger.