ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Νέα ήττα ΟΛΕΘΡΟΣ για την Ελλάδα!!!!Αλλάζουν ΟΛΑ!!!Νέες εξελίξεις βάζουν φωτιά και "καίνε" και τη χώρα μας!!!!

Νέες εξελίξεις βάζουν φωτιά και "καίνε" και τη χώρα μας. Η Τουρκία και η Αίγυπτος είναι έτοιμες να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους, και τα αίτια αυτής της απόφασης περιστρέφονται γύρω από το φυσικό αέριο.

Η μόνη προϋπόθεση που έχει βάλει η Αίγυπτος είναι η Τουρκία να αναγνωρίσει τη νομιμότητα του προέδρου Σίσι, που πήρε τη θέση από τον Μοχάμεντ Μόρσι.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπινάλι Γιλντιρίμ, τόνισε ότι οι σχέσεις αποκατάστασης είναι ορατές και ότι ήρθε η ώρα για τις διαπραγματεύσεις των υπουργών.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Το ζήτημα σχετικά με την Αίγυπτο είναι πολύ σαφές. Η απομάκρυνση του Μοχάμεντ Μόρσι από την εξουσία ήταν ένα πλήγμα για τη δημοκρατία. Ο Πρόεδρός μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι δεν δεχόμαστε την απομάκρυνση Morsi από την εξουσία. Είμαστε στην ίδια περιοχή με την Αίγυπτο και δεν μπορούμε να κόψουμε όλους τους δεσμούς μαζί τους.

Έχουμε γεωγραφική σύνδεση. Γι ‘αυτό δίνουμε έμφαση στην αλλαγή του καθεστώτος εκεί και στις παράνομες τιμωρίες κατά του Morsi και των υποστηρικτών του.

Παρ ‘όλα αυτά, δεν υπάρχουν εμπόδια στο εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών. Μπορεί να υπάρχει μια βάση για ομαλοποίηση στο μέλλον.

Οι διαπραγματεύσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μεταξύ των υπουργών και είμαστε έτοιμοι γι ‘αυτό".

Το φυσικό αέριο κινεί τα νήματα και η Ελλάδα, λόγω αυτού, βγαίνει άλλη μια φορά χαμένη αφού δεν έκανε τις σωστές κινήσεις .

πηγη
Από το Blogger.