ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!Η ΑΜΕΡΙΚΗ εκκενώνει από χθες το βράδυ ΤΙΣ στρατιωτικές βάσεις στην Γερμανία!!!ΔΕΙΤΕ Είναι ο υπ' αριθμόν πρώτος στόχος σε περίπτωση εμπλοκής!!!

 
Την πολεμική βάση του Ramstein πήραν εντολή να εκκενώσουν οι οικογένειες των στρατιωτικών που εδρεύουν εκεί.
Η βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Ramstein της Γερμανίας, αποτελεί κεντρικό άξονα για την προετοιμασία και την εκτέλεση πολέμου.

Οι περισσότερες από τις θανατηφόρες αποστολές των drones μάχης των ΗΠΑ, π.χ. στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Υεμένη, τη Συρία, και την Αφρική, διεξάγονται μέσω του σταθμού δορυφορικής αναμετάδοσης Ramstein της.

Ένας κάτοικος της περιοχής είπε:

''Ποτέ δεν έχουμε δει τόσα πολλά αεροπλάνα να προσγειώνονται και απογειώνονται από αυτή τη βάση. Μπορώ να πω ότι κάθε δύο λεπτά προσγειώνονται και απογειώνονται. Αυτό γινόταν κατά την διάρκεια όλης της νύχτας από χθες το βράδυ.''

Ανεπίσημες πηγές μας αναφέρουν ότι η βάση θα παίξει καίριο ρόλο συντονιστή, στην άσκηση του ΝΑΤΟ «Ανακόντα 2016» και για αυτό είναι ο υπ' αριθμόν πρώτος στόχος σε περίπτωση εμπλοκής!
πηγη
ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!Η ΑΜΕΡΙΚΗ εκκενώνει από χθες το βράδυ ΤΙΣ στρατιωτικές βάσεις στην Γερμανία!!!ΔΕΙΤΕ Είναι ο υπ' αριθμόν πρώτος στόχος σε περίπτωση εμπλοκής!!! ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!Η ΑΜΕΡΙΚΗ  εκκενώνει από χθες το βράδυ ΤΙΣ στρατιωτικές βάσεις στην Γερμανία!!!ΔΕΙΤΕ Είναι ο υπ' αριθμόν πρώτος στόχος σε περίπτωση εμπλοκής!!! Reviewed by Markella Toufexi on Σάββατο, Ιουνίου 11, 2016 Rating: 5