ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!!!!ΚΑΤΙ ''ΜΥΡΙΖΕΙ''ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!ΔΕΙΤΕ!!!!“Μετά από διερεύνηση του περιστατικού με τους Ευέλπιδες στη ΣΣΕ, δεν προέκυψε τίποτα αξιόποινο”.Με αυτή τη λιγόλογη ανακοίνωση το ΓΕΣ έδωσε πολύ γρήγορα τέλος στην υπόθεση του καψονιού από δύο τριτοετείς Ευέλπιδες σ΄έναν πρωτοετή! Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι το ίδιο το ΓΕΣ ήταν που είχε “ανεβάσει” τους τόνους χθες για το θέμα κάνοντας λόγο για περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς!

Το ίδιο το ΓΕΣ χθες ανέφερε επί λέξη:

“Συνέβη περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς στη ΣΣΕ.

Συγκεκριμένα, Ευέλπιδες μεγαλύτερης τάξης υπέβαλλαν σε επιλήψιμη και μη προβλεπόμενη σωματική δοκιμασία πρωτοετή Εύελπι.

Διετάχθησαν άμεσα και ήδη ευρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι ενέργειες και διαδικασίες που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις από τον Οργανισμό της Σχολής”.

Ερωτήματα:

•Ολοκληρώθηκαν τόσο γρήγορα οι διαδικασίες διερεύνησης του περιστατικού; Μακάρι αλλά δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες ταχύτητες

•Πως χθες ήταν τόσο βέβαιο το ΓΕΣ ότι υπάρχει περιστατικό επιλήψιμης συμπεριφοράς και σήμερα δεν υπάρχει;

•Το περιστατικό έγινε γνωστό πως; Το κατήγγειλε ο πρωτοετής; Αν είναι έτσι δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί επειδή συκοφάντησε τους τριτοετείς;

•Ερώτημα τελευταίο: “Έπεσε” μήπως κάποιο τηλεφώνημα; Γιατί κάτι τέτοιο “μυρίζει” η υπόθεση.

Αν έχει συμβεί αυτό θα είναι η πολλοστή φορά που αρνητικό επεισόδιο στην ΣΣΕ “κουκουλώνεται” άρον,άρον.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει ενημερωθεί για το γεγονός;


Militaire.gr
Από το Blogger.