Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

30/6/16

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!

 
Άνοδο της δημοτικότητας του Βλαντιμίρ Πoύτιν κατέγραψε δημοσκόπηση που έκανε η εταιρεία Public Issue, σχετικά με τη γνώμη των Ελλήνων για τους ξένους ηγέτες!

Ο Ρώσος πρόεδρος "απολαμβάνει" το 74% της κοινής γνώμης, ποσοστό που έχει αυξηθεί εντυπωσιακά από την τελευταία δημοσκόπηση τον Οκτώβριο του 2015!

Αναφορικά με την πολιτική κατεύθυνση που ακολουθούν οι ερωτηθέντες, το 75% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι έχει θετική γνώμη για τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Αντίστοιχα,το 80% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 76% της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το 88% των ΑΝΕΛ, το 80% της Ένωσης Κεντρώων, το 49% από το ΠΟΤΑΜΙ και το 47% του ΚΚΕ.

Είναι φανερό ότι οι Έλληνες πολίτες κατάλαβαν ότι η ο μόνος σύμμαχος που έχουμε είναι η Ρωσία, αφού το ποσοστό θετικής γνώμης 74% που συγκέντρωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ξεπέρασε αυτό του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα που άγγιξε το 69%.

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More