ΤΩΡΑ!!!!Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό!!!Πανικός στα κόμματα!!!Νέα δημοσκόπηση, της εταιρείας Pulse, δημιουργεί πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 6,5% στη Νέα Δημοκρατία, έναντι του Σύριζα, με την αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων.

Αναλυτικότερα τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής : ΝΔ 30%, ΣΥΡΙΖΑ 23,5%, Χρυσή Αυγή 6,5%, ΚΚΕ 5,5%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,5%, Ένωση Κεντρώων 3%, Ποτάμι 2,5%, ΑΝΕΛ 2,5%, ΛΑΕ 2,5%, Πλεύση Ελευθερίας 2,5%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%, Άλλο Κόμμα 3,5%, Αναποφάσιστοι 8,5%, Δεν Απαντούν 3%.

H Αξιωματική Αντιπολίτευση προηγείται στην παράσταση νίκης με 52% έναντι 29% του Σύριζα. Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται και στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία με 29% έναντι 22% έναντι του Αλέξ Τσίπρα.

Αναμενόμενα είναι τα ποσοστά όσον αφορά τη συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών, σύμφωνα με την έρευνα. Πιο συγκεκριμένα η συμφωνία κρίνεται αρνητικά σε ποσοστό 78% (έναντι 17% θετικών απόψεων), ενώ στο ερώτημα αν η σημερινή οικονομική πολιτική οδηγεί στην ανάπτυξη το 79% απαντά «όχι» (έναντι 16% που απαντά «ναι»).

Θετική είναι η αξιολόγηση της επένδυσης στο Ελληνικό σε ποσοστό 64%, έναντι 30% που την κρίνουν αρνητικά.

Για τις συνέπειες του Brexit για την Ευρώπη και τους λαούς, το 45% των ερωτηθέντων την θεωρούν αρνητική εξέλιξη, έναντι 27% που τη θεωρούν θετική και 16% που την κρίνουν ως ουδέτερη.

Σε ανάλογο ερώτημα για τις συνέπειες του Brexit στην Ελλάδα το 41% το θεωρεί αρνητική εξέλιξη, το 25% ουδέτερη και το 20% θετική.

πηγη
Από το Blogger.