6/6/16

ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!!!ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!!

Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία του πλανήτη, κανένα γένος ανθρώπων, δεν ελευθερώθηκε από τα δεσμά της σκλαβιάς του, αν πρώτα δεν υπήρχε ένας ΑΡΧΗΓΟΣ να τον κατευθύνει στον δρόμο προς την ελευθερία του.
Το ίδιο ακριβώς αλλά το αντίστροφο θα συμβεί αν ο Αρχηγός ενός γένους που το κατευθύνει είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Ενας λαός ένα γένος από μόνο του δεν μπορεί να κατέχει την κατάλληλη πνευματική μόρφωση και παιδεία την αρετή και την τόλμη αν πρώτα δεν την διδαχτεί από τον αρχηγό του.

Όλοι μας νιώθουμε την αδικία όλοι μας θέλουμε μια ελεύθερη ζωή, όλοι μας είμαστε ικανοί για το καλύτερο αν έχουμε έναν αληθινό αρχηγό να μας οδηγεί!!

Και αντιστρόφως όλοι μας είμαστε ικανοί για το χειρότερο να γίνουμε ένα υποταγμένο γένος των Ελλήνων αν έχουμε προδότη αρχηγό.

Διότι για να είναι ενωμένος ένας λαός δεν χρειάζεται μόνον η συνείδηση αλλά και ένας Αρχηγός να μας οδηγεί προς την ελευθερία η την σκλαβιά!

πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.