ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Ο Β.Πούτιν επιστρατεύει τον ρωσικό στρατό!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!Στην ουσία η Ρωσία ετοιμάζεται πυρετωδώς για πόλεμο!!!


Απαντάει στις προκλήσεις του ΝΑΤΟ ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος έδωσε εντολή να σηκωθούν τα μαχητικά της Δυτικής Στρατιωτικής Περιοχή για μαζικές ασκήσεις κοντά στα σύνορα.. Μάλιστα έγινε επιστράτευση όλω των ελικοπτέρων, των μαχητικών, των βομβαρδιστικών και των εφέδρων της Δυτικής Στρατιωτικής Περιοχής.

Στην ουσία η Ρωσία ετοιμάζεται πυρετωδώς για πόλεμο, καθώς οι νατοϊκοί κλιμακώνουν τις προκλήσεις. Μάλιστα χθες εκτοξεύτηκε πύραλος του ρωσικού συστήματους αντιπυραυλικής άμυνας.

Σήμερα λοιπόν, περισσότερα από 50 πολεμικά αεροπλάνα και ελικόπτερα ξεκίνησαν τη διαδικασία μεταστάθμευσης σε τακτικές και μυστικές αεροπορικές βάσεις, οι οποίες βρίσκονται σε άγνωστες περιοχές. Στην ουσία ο ρωσικός εφαρμόζει το σχέδιο πολέμου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου Igor Muginov.

«Τα μαχητικά και τα πολεμικά μας ελικόπτερα της Δυτικής Στρατιωτικής Περιοχής από πέντε αεροπορικές βάσεις σε τρεις περιοχές ξεκίνησαν την μεταστάθμευση τους σε νέες βάσεις σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης».

«Βομβαρδιστικά Sukhoi-34 θα πετάξουν πάνω από 3.000 χλμ για να προσγειωθούν σε δυο διαφορετικές βάσεις διαφορετικού τύπου (πολιτικά αεροδρόμια) ενώ θα ανεφοδιαστούν κατά την διάρκεια της νύχτας. Θα ακολουθήσουν τακτικές και επιχειρησιακές ασκήσεις στις περιοχές Voronezh και Tver».

«Sukhoi-27 και MiG-29SMT θα αναχαιτίσουν 50 εναέριους στόχους ενός υποθετικού εχθρού και θα εμπλακούν σε αερομαχίες».

«Στο έδαφος θα κινητοποιηθούν περισσότερα από 300 οχήματα, 50 μαχητικά και πολεμικά ελικόπτερα και 1.500 στρατιώτες».

«Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης θα ανοιχτούν οι χώροι αποθήκευσης οπλισμού και θα ελεγχθεί η κατάσταση τους ενώ θα γίνει κλήση και των εφέδρων».

Δείτε τα βίντεο!
Από το Blogger.