13/6/16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ!!!

Και κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς αλλά και μετά φαίνεται η ηλεκτρική οροφή να είναι ανοιχτή.

Οι διαστάσεις της επιτρέπουν την άμεση έξοδο του οδηγού και συνοδηγού είτε του επάνω μέρους του κορμού, ακόμα και την πλήρη έξοδο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. 

Ο τεράστιος χώρος στο εσωτερικό δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων όχι μόνο στους επιβάτες των μπροστινών καθισμάτων αλλά και σε αυτούς των πίσω. 

Ο οδηγός είχε την φυσική κατάσταση, δεν ήταν υπέρβαρος, να κινηθεί ακόμα και με «μηχανική κίνηση του εγκεφάλου του» όταν απειλείται η ζωή του, από την μόνη έξοδο κινδύνου στο φλεγόμενο όχημα που εκείνη την στιγμή ήταν η ανοιχτή οροφή.

Αν ήταν ο οδηγός αυτός που ενεργοποίησε τα αλάρμ τότε είχε χρόνο δευτερολέπτων άμεσης αντίδρασης.

Αν τα αλάρμ ενεργοποιήθηκαν μέσω του εγκεφάλου του κινητήρα ο οποίος διέκοψε υποχρεωτικά την λειτουργία του οχήματος κάτι για το οποίο που θα πρέπει να υπάρχει πραγματοσύνη από την ίδια την Porsche, τότε τον μακαρίτη τον είχαν τελειώσει πριν την πυρκαγιά !    

Συνεχίζεται…Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.