ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!


 
Συχνά η υπόθεση της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα προκαλεί τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας. Αυτό όμως που συνέβη το σαββατοκύριακο στο Λονδίνο ξεπέρασε, τουλάχιστον ως ιδέα, κάθε προηγούμενη εκδήλωση διαμαρτυρίας. Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου συνοδευόμενη από έξι Ελληνίδες ντυμένες στα λευκά, ως άλλες Καρυάτιδες, μπήκαν στο Βρετανικό μουσείο αναζητώντας την χαμένη «αδερφή τους». Μαζί τους ο διεθνούς φήμης μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης και ο συνθέτης Παντελής Παυλίδης.

Προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο των τουριστών αλλά και όσων επισκέπτονταν που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μουσείο. Ο κόσμος έκανε στην άκρη για να περάσουν. Η αποστολή, αφού συντονισμένα έκανε μια βόλτα στην αίθουσα με τα Γλυπτά του Παρθενώνα, άρχισε να αναζητεί μέσα στο Βρετανικό μουσείο την χαμένη Καρυάτιδα. ρεπορτάζ Ισαάκ Καριπίδης.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ!!!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ!!!!! Reviewed by Markella Toufexi on Κυριακή, Ιουνίου 12, 2016 Rating: 5