ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!!!ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!! ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!Σας παρακαλώ ας γινετε εσεις η φωνή μας!!!Για τα παιδιά μας και όχι για μας!!!.

 
Οι στρατιωτικοί στα σκουπίδια...!Σοβαρή καταγγελία για όσα συμβαίνουν στα hot spots

Κανείς λογικός άνθρωπος δεν είχε αντίρρηση να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις την “καυτή πατάτα” του προσφυγικού.Όλοι μας ξέρουμε ότι στα δύσκολα…όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί!

Όμως η…πατάτα κρύωσε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους κυριολεκτικά έσωσαν την κατάσταση και κατόρθωσαν να θέσουν την κρίση υπό πλήρη έλεγχο.
Χωρίς την παρέμβασή τους θα είχαμε το απόλυτο χάος.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι -και το έχουμε πολλές φορές γράψει- ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους,είναι υποχρεωμένες να αναλάβουν το προσφυγικό “δια βίου”. Δεν είναι αυτή η αποστολή τους. Μπορούν να συνεχίζουν να υποστηρίζουν το έργο άλλων κρατικών υπηρεσιών αλλά όχι να εντάξουν στις …κύριες αποστολές τους τα hot spots.
“Πριν λίγο καιρό ο αξιότιμος κυριος υπουργός είπε οτι το στράτευμα δε θα γίνει υπηρέτης των μεταναστών…
Στην 350 ΠΚΒ εκτός από το ότι από το πρωί ως το βράδυ φτιαχνουμε hot spot (Σίνδος ,Νέα Χράνη Πιερίας και Βασιλικά Θέρμης ) ,εκτός του ότι έχουμε ξεχάσει τα σπίτια μας και τις οικογένειε]ές μας με 12ωρες καθημερινές εργασίες ακόμα και τα Σαββατοκύριακα τώρα η διοίκηση απαιτεί να μαζεύουμε τα σκουπίδια από το hot spot της Σίνδου!
Το ΓΕΑ έχει στείλει διαταγή να μην μετέχουν στελέχη σε καθαρισμούς hot spot. Η διαταγή αυτή ως δια μαγείας εξαφανίστηκε και για όποιον την ζητήσει υπάρχει η έμμεση απειλή για μετάθεση ή για μεταχείριση που θα του δυσκολέψει τη ζωή (βάρδιες, μαγειρεία, λέσχες κτλ)…
Είναι πολύ πιθανό οι περισσοτεροι πρόσφυγες να ειναι φορεις υπατητιδας Α καθως και αλλων νόσων εξαιρετικά μεταδοτικών…Κανείς δε μας υπολογίζει…Κανείς δε σκέφτεται τις οικογένειες και τα παιδια μας…Σας παρακαλώ ας γινετε εσεις η φωνή μας…Για τα παιδιά μας και όχι για μας.
ΥΓ. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε διαδικασία να εγκριθεί κονδύλι για την αποκομιδή σκουπιδιων απο ιδιώτη και το σταμάτησε ο κύριος Βίτσας λεγοντας οτι ο δημαρχος της Σίνδου (σ.σ που είναι κυβερνητικός) θα κανόνιζε να τα μαζεύει ο δήμος…
Αποτέλεσμα; ΣυνεχΊζει να τα μαζεύει η Αεροπορία!
Militaire


Από το Blogger.