ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ!!!

 
Μέχρι χθες είχαν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 240 υπάλληλοι, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ο αριθμός θα αυξηθεί έως ότου εκπνεύσει η προθεσμία σήμερα στις 14:30. Με επιτυχία λοιπόν στέφθηκε το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Τράπεζας Κύπρου, καθώς υπερκαλύφθηκε ο στόχος πριν καν ολοκληρωθεί η χρονική προθεσμία.

Τα δύο προηγούμενα σχέδια είχαν αποτύχει παταγωδώς, λόγω κυρίως των μειωμένων χαριστικών αποζημιώσεων που προέβλεπαν, όπως σημειώνουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου είχε θέσει ως αρχικό στόχο με βάση τα προηγούμενα σχέδια να αποχωρήσουν μεταξύ 300 – 400 υπάλληλοι. Τον τελικό λόγο για την αποδοχή ή όχι της αίτησης των υπαλλήλων για εθελούσια αποχώρηση τον έχει η τράπεζα, με βάση τις πρόνοιες του σχεδίου.

Ενδέχεται πολύ μικρός αριθμός αιτήσεων να απορριφθεί, καθώς η αποχώρηση κάποιων στελεχών από νευραλγικά πόστα να προκαλέσουν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της τράπεζας. Επίσης, η Τράπεζα απορρίπτει αριθμό αιτήσεων από άτομα που γνωρίζει ότι θα προσληφθούν από τον ανταγωνισμό.πηγη
Από το Blogger.