ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ!!!

 
Μέχρι χθες είχαν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 240 υπάλληλοι, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ο αριθμός θα αυξηθεί έως ότου εκπνεύσει η προθεσμία σήμερα στις 14:30. Με επιτυχία λοιπόν στέφθηκε το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Τράπεζας Κύπρου, καθώς υπερκαλύφθηκε ο στόχος πριν καν ολοκληρωθεί η χρονική προθεσμία.

Τα δύο προηγούμενα σχέδια είχαν αποτύχει παταγωδώς, λόγω κυρίως των μειωμένων χαριστικών αποζημιώσεων που προέβλεπαν, όπως σημειώνουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου είχε θέσει ως αρχικό στόχο με βάση τα προηγούμενα σχέδια να αποχωρήσουν μεταξύ 300 – 400 υπάλληλοι. Τον τελικό λόγο για την αποδοχή ή όχι της αίτησης των υπαλλήλων για εθελούσια αποχώρηση τον έχει η τράπεζα, με βάση τις πρόνοιες του σχεδίου.

Ενδέχεται πολύ μικρός αριθμός αιτήσεων να απορριφθεί, καθώς η αποχώρηση κάποιων στελεχών από νευραλγικά πόστα να προκαλέσουν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της τράπεζας. Επίσης, η Τράπεζα απορρίπτει αριθμό αιτήσεων από άτομα που γνωρίζει ότι θα προσληφθούν από τον ανταγωνισμό.πηγη
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ!!! ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ!!! Reviewed by Markella Toufexi on Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2016 Rating: 5