ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ!!!!ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ!!!Κατασκευή των πλέον φονικών,πυρηνοκίνητων αντιτορπιλικών,που κατασκεύασε ποτέ ο άνθρωπος!!!ΔΕΙΤΕ!!!

 

Με συνοπτικές διαδικασίες,το ρωσικό υπουργείο άμυνας διέρρευσε την είδηση,της επίσπευσης κατασκευής των νέων ρωσικών πυρηνοκίνητων αντιτορπιλικών μάχης,του προγράματος Lider-class.Το νέο πρόγραμα μαμούθ,του ρωσικού πολεμικού ναυτικού θα υλοποιηθεί σε 2 δόσεις,6+6,πλοία και θα είναι το μεγαλύτερο εξοπλιστικό γεγονός για την Ρωσία,μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης.

Τα νέα πολεμικά πυρηνοκίνητα αντιτορπιλικά της Ρωσίας θα έχουν εκτόπισμα περίπου 17.500 τόνους, μήκος 200 μέτρα και πλάτος 20 μέτρα. Εξοπλισμένο με 60 πυραύλους κρουζ εναντίον στόχων εδάφους με βεληνεκές χιλ.χιλιόμετρα, 128 αντιαεροπορικά κατευθυνόμενα βλήματα του υπερσυστήματος s-500,16 anti-ship κατευθυνόμενα υπερηχητικά πυρηνικά βλήματα,τα »Lider»θα έχουν ταχύτητα 30 κόμβων και θα παραμένουν στη θάλασσα μέχρι 90 ημέρες χωρίς υποστήριξη.
Δεν θα είναι απλώς το αντίπαλο δέος για το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ,αλλά θα δώσουν την δυνατότητα στο ρωσικό πολεμικό ναυτικό να κυριαρχήσει σε ανατολή και δύση,χωρίς πρακτικά να μπορεί κάτι να το σταματήσει.Το όλο πρόγραμα σχεδιάζονταν να ξεκινήσει το 2019,αλλά με προεδρική εντολή,η κατασκευή του πρώτου,θα ξεκινήσει σε περίπου 1 χρόνο από σήμερα.Τα σχέδια κατασκευής, βρίσκονται όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες στο ρωσικό υπαμ,για την τελική έγκριση.
Από το Blogger.