ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!!!''ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ''!!!ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΕΒΗ ΣΑΜΕΛΗ!!!
 Η θάλασσα συγκρίθηκε με την ψυχή του ανθρώπου… ποια είναι αλήθεια πιο βαθιά; ποιος τάχα την ορίζει; Κι αν είναι μόνο ο καιρός που αλλάζει τη μορφή της, τι γίνεται στα βάθη της; Ποιος κατοικεί εντός της;
Η συλλογή «Πλασμένοι από θάλασσα» επιχειρεί ένα εσωτερικό ταξίδι, αναζητώντας τις απαντήσεις στα αιώνια ερωτήματα για τη ζωή, τον έρωτα και το θάνατο, μα πιο πολύ, για τον ίδιο τον άνθρωπο...

Δείγμα γραφής:

Πλασμένοι από θάλασσα

Πλασμένοι από θάλασσα είμαστε

Πότε γλυκιά και ήμερη και πότε ανταριασμένη.

Κι εκεί που σκοτεινιάζουμε, πάλι χαμογελάμε...


Βιο

Η Στέβη Σαμέλη γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς εκπαιδευτικούς και μεγάλωσε στην Καλαμάτα.

Από το 1989 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στους τομείς της Διοίκησης επιχειρήσεων, των Δημοσίων σχέσεων και του marketing και εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός για περισσότερα από10 χρόνια.

Παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου και ασχολήθηκε διαγωνιστικά με τους Latin χορούς έπειτα από πολυετείς σπουδές, με διακρίσεις.Η γνώση και κατανόηση της ψυχής ωστόσο την έλκυαν πάντα κερδίζοντάς την τελικά, στρέφοντάς την σε σπουδές σχετικά με τη θεραπεία των ψυχικών τραυμάτων με τη μέθοδο της αναδρομής και εργάζεται πλέον ως Regression Therapist και Υπνοθεραπεύτρια.

Με αγάπη στον ολιστικό τρόπο ζωής και πίστη στον άνθρωπο και τις δυνατότητές του, ασχολείται επίσης με τις ενεργειακές θεραπείες ως Reiki Therapist.Το 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Μια βόλτα στα σύννεφα» από τις εκδόσεις Ιωλκός. Το βιβλίο «Πλασμένοι από θάλασσα» (Δεκέμβριος 2015) είναι η δεύτερη ποιητική της συλλογή.

Είναι μέλος της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων.
Από το Blogger.