Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

26/6/16

ΤΩΡΑ!!!Το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση ΣΟΚ!!!Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!!Υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την Ευρώπη!!!!

Η σύλληψη ενός πολίτη στο Μαυροβούνιο που υποστήριζε τους εξτρεμιστές Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και σύμφωνα με τη Ρωσία, αποδεικνύει ότι εξωτερικοί παράγοντες σχεδιάζουν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα.

Το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει ότι:

"Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στα σερβικά ΜΜΕ, παρουσιάζουν πειστικές αποδείξεις των προσπαθειών να ρίξουν την πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία – FYROM, στην κόλαση των εθνοτικών συγκρούσεων. Είναι, επίσης, απόδειξη ότι οι δυτικές χώρες διοργανώνουν σενάρια καταστροφικά, όπως αυτά που έκαναν στην Ουκρανία τα φέρνουν τώρα στα Σκόπια. Πολίτες άλλων χωρών, όπως του Μαυροβουνίου, αποτελούν δάχτυλο (δόλωμα) του ΝΑΤΟ".

Το ΥΠΕΞ της Ρωσίας, επίσης, συμπληρώνει στην ανακοίνωση του ότι υπάρχει αισθητός κίνδυνος και για την Ευρώπη:

"Προκαλείται χάος με τέτοιες ενέργειες στα Βαλκάνια και σε καυτά σημεία της περιοχής, που δεν έχει ακόμη συνέλθει από την αιματοχυσία της δεκαετίας του ’90. Υπάρχει κίνδυνος και για την Ευρώπη".

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More