Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

15/6/16

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Δήλωση ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

 
Ο Βασίλειος Νικόπουλος διετέλεσε Πρόεδρος του Αρείου πάγου το διάστημα 2007-2009 και οι δηλώσεις του για τους Έλληνες πολιτικούς είναι καταπέλτης.Συγκεκριμένα, τονίζει ότι "την τελευταία 5ετία έχουμε προγραμματισμένες παραβιάσεις του Συντάγματος".

"Οι δύο κυβερνήσεις, του Παπανδρέου και του Σαμαρά, ήταν οι δύο κυβερνήσεις που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία την οποία κατοχυρώνει στο άρθρο 1 το Σύνταγμά μας. Ψηφίζοντας τα μνημόνια παρεχώρησαν στους δανειστές -όχι σε κράτη- την κυριαρχία".

"Ο Ποινικός Κώδικας μιλάει για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας: αυτοί έχουν πράξει αυτό το έγκλημα εξακολουθητικώς, αφού παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία στους ξένους. Εσχάτη προδοσία με απλά λόγια, όταν τα βασικά όργανα του κράτους, στερούνται του δικαιώματος της ελεύθερης άσκησης των καθηκόντων τους από έναν τρίτο. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα".

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More