Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

15/5/16

«Αληθινό θαύμα!» Οι New York Times υποκλίνονται στην Έκθεση «Θεοί και Θνητοί στον Όλυμπο!!!

 
«Αληθινό θαύμα!»
 
Οι New York Times υποκλίνονται στην Έκθεση «Θεοί και Θνητοί στον Όλυμπο: Αρχαίο Δίον, η πόλη του Δία», που παρουσιάζει το Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Υόρκης!
http://www.nytimes.com/2016/05/15/arts/design/gods-and-mortals-at-olympus-right-there-on-fifth-avenue.html?_r=1


Την έκθεση, που φιλοξενεί σπάνια αρχαιολογικά ευρήματα από την πόλη του Δίου στον Όλυμπο αλλά και εικαστικές εγκαταστάσεις κι εκπαιδευτικά προγράμματα για όλη την οικογένεια, χαρακτήρισε «αληθινό θαύμα», ο δημοσιογράφος της δημοφιλούς εφημερίδας The New York Times, που αριθμεί πάνω από 1,3 εκατομμύριο αναγνώστες, Holland Cotter. Το αφιέρωμα θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Κυριακής 15 Μαΐου 2016, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει στην ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας.
Από το 2000, έτος ίδρυσης του, το Onassis Foundation (USA) με έδρα τη Νέα Υόρκη, προβάλλει τον ελληνικό πολιτισμό σε διεθνές επίπεδο έχοντας παρουσιάσει 17 μεγάλες εκθέσεις, υποδεχόμενο περισσότερο από 1.000.000 επισκέπτες!

Πληροφορίες για την Έκθεση Gods and Mortals: http://bit.ly/1TBZIb6
‪#‎GodsandMortals‬ ‪#‎Archaeology‬ ‪#‎Mythology‬ ‪#‎MtOlympus‬ ‪#‎Greece‬‪#‎onassisfoundation‬

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More