ΤΩΡΑ!!!!ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

 
ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΕΝΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Την απόφαση να μετατρέψουν -προσωρινά- το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ της Νεάπολης σε προσφυγικό κατάλυμα για 113 Αφγανούς οι οποίοι εντοπίστηκαν σε παραλία της περιοχής, έλαβαν οι αρχές του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό, οι 113 μετανάστες θα μεταφερθούν με λεωφορεία στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ το οποίο βρίσκεται δίπλα στα σχολεία της περιοχής. Δεν υπάρχει όμως πρόβλημα, τονίζει ο κ. Ζερβός, καθώς το γήπεδο διαθέτει ανεξάρτητες εισόδους και εξόδους και δεν έρχεται σε επαφή με τα σχολεία. Ήδη φροντίζουμε για το φαγητό και το νερό που θα τους διαθέσουμε, λέει ο Δήμαρχος που συμπληρώνει ότι η Μητρόπολη Πέτρας και Χερσονήσου είναι δίπλα μας και μας στηρίζει στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος, ο Δήμαρχος εκτίμησε ότι οι 113 μετανάστες ίσως να μείνουν στο κλειστό γήπεδο για ένα τριήμερο και στη συνέχεια θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά υπήρχε η σκέψη να φιλοξενηθούν στην Μονή Αρετίου ωστόσο όπως είπε ο κ. Ζερβός, αυτό δεν μπόρεσε να γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει συλλάβει δύο άτομα ως διακινητές των μεταναστών. Μάλιστα ο ένας συνελήφθη στον Σχοινιά όπου είχε καταφύγει και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η σύλληψη του ήταν επεισοδιακή.
ekriti
Από το Blogger.