ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!


Σε ισχύ τέθηκαν από το βράδυ της Πέμπτης πολλές από τις διατάξεις του νέου ασφαλιστικού που ψηφίστηκε την περασμένη Κυριακή από τους βουλευτής των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Οι 76 σελίδες του νομοσχεδίου με τις τροπολογίες που προστέθηκαν σε αυτό, δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως γεγονός που σημαίνει ότι ορισμένες εκ των διατάξεών του τίθενται σε άμεση εφαρμογή.

Στα πρώτα μέτρα του νομοσχεδίου Κατρούγκαλου που θα εφαρμοστούν είναι η αύξηση της παρακράτησης φόρου για μισθωτούς και συνταξιούχους, η περικοπή των επικουρικών συντάξεων και του ΕΚΑΣ όπως επίσης και ο νέος υπολογισμός του εφάπαξ.

Υπενθυμίζεται ότι στο νομοσχέδιο περιελήφθη και τίθεται πλέον σε εφαρμογή η διάταξη για την ανάκτηση των πινακίδων με καταβολή όχι του συνόλου των τελών κυκλοφορίας αλλά μόνο του μέρους που αντιστοιχεί μέχρι το τέλος του έτους με μια προσαύξηση.
 Δείτε ΕΔΩ όλο το ΦΕΚ.
 hellasforce.com
Από το Blogger.