20/5/16

Το μυστικό σχέδιο που μας κρύβουν και ήδη έχει βάλει φωτιά στο Αιγαίο!!!


Το μυστικό σχέδιο που μας κρύβουν και ήδη έχει βάλει φωτιά στο Αιγαίο!!!
 
Οι Τούρκοι φαίνεται πως έχουν ρίξει στον κάλαθο των αχρήστων το σχέδιο SUGA, το οποίο έχει αναθεωρηθεί πλήρως, βάσει των τωρινών δεδομένων για το Αιγαίο, αφού πλέον κυρίαρχο είναι το ΝΑΤΟ στις ελληνικές θάλασσες. Πρόκειται για το σχέδιο SUGA 2, το οποίο έχει δημιουργηθεί έτσι για καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Στην  ουσία οι Τούρκοι επιχειρούν να σκιαγραφήσουν τις αντιδράσεις των Ελλήνων σε ένα ενδεχόμενο γκριζάρισμα του Αιγαίου, μέχρι και τον 25ο Μεσημβρινό. Οι Έλληνες πολιτικοί σπάνια απαντούν στις προκλήσεις, γεγονός που επιτρέπει στους Τούρκους να τις πολλαπλασιάζουν.

Η Τουρκία λοιπόν θα επιχειρήσει να δημιουργήσει ένα πολεμικό επεισόδιο. Για αυτό άλλωστε βλέπουμε τα υποβρύχια να κάνουν την εμφάνιση τους σε ελληνικά λιμάνια και τα μαχητικά να εισβάλλουν οπλισμένα. Με το που οι Έλληνες απαντήσουν στις προκλήσεις, καταρρίπτοντας ένα μαχητικό ή βυθίζοντας ένας υποβρύχιο, τότε θα δοθεί η ευκαιρία που επιζητούσαν οι Τούρκοι, για να επιρρίψουν ευθύνες στην Ελλάδα.

Θα προσπαθήσουν λοιπόν να δημιουργήσουν ένα πολεμικό επεισόδιο σε μία περιοχή(π.χ. Δωδεκάνησα) και όταν τα ελληνικά στρατεύματα «δώσουν βάρος» στο σημείο εκείνο, τότε θα γίνει η εισβολή στο σημεία πραγματικού ενδιαφέροντος (π.χ. Οινούσσες, Νήσος Παναγιά, Φούρνοι).

Η τουρκική προκλητικότητα σίγουρα θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο ώσπου να επιτύχουν το σκοπό τους. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν το ΝΑΤΟ στο πλευρό τους, το οποίο μάλιστα συγχαίρει την Τουρκία «για τη διασφάλιση της ειρήνης και την προσπάθεια για την ανάσχεση των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο».
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.