Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

3/5/16

ΤΩΡΑ!!!Η Ρωσία προετοιμάζει τους συμμάχους της:Πάμε σε πόλεμο!!!

ΤΩΡΑ!!!Η Ρωσία προετοιμάζει τους συμμάχους της:Πάμε σε πόλεμο!!!

 
Τόσο η πλευρά της Δύσης όσο και η πλευρά της Ρωσίας ετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς για την παγκόσμια σύγκρουση που δείχνει πιο αναπόφευκτη από ποτέ.
H Ρωσία οργανώνει τους συμμάχους της για στρατιωτικές επεμβάσεις στην Κεντρική Ασία ακόμη και στην Συρία, αν αυτό καταστεί αναγκαίο.

Ως αντίβαρο μάλιστα στο ΝΑΤΟ, ανακοινώθηκε η ίδρυση στρατιωτικού τμήματος του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (CSO).

«Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας θα ήθελε να δει τους συμμάχους του να φτιάχνουν πιο συμπαγείς, ευκίνητους στρατούς, εξοπλισμένους με τα πιο προηγμένα όπλα και οχήματα, με δυνατότητα αντιμετώπισης οποιασδήποτε πρόκλησης ή απειλής προς την εθνική ασφάλεια», ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σόιγκου, μιλώντας στο πέμπτο Διεθνές Συνέδριο Ασφαλείας στην Μόσχα, προετοιμάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τους συμμάχους της «Αρκούδας» για τον πόλεμο που έπεται.

Ο Ρώσος ΥΕΘΑ στάθηκε στο γεγονός πως η ίδρυση του στρατιωτικού τμήματος του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (CSO) θα εξυπηρετήσει τα κοινά συμφέροντα.


ΠΗΓΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More