20/5/16

Ρωσικά ΜΜΕ για επίσκεψη Β.Πούτιν στην Ελλάδα:«Ένας φίλος από το Αιγαίο»!!!Τι θα μας προτείνει ο πρόεδρος της Ρωσίας!!!


Ρωσικά ΜΜΕ για επίσκεψη Β.Πούτιν στην Ελλάδα:«Ένας φίλος από το Αιγαίο»!!!Τι θα μας προτείνει ο πρόεδρος της Ρωσίας!!!

 
Η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στην Ελλάδα θα είναι η πρώτη σε χώρα μέλος της ΕΕ σε έξι μήνες κάτι...
  
Η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στην Ελλάδα θα είναι η πρώτη σε χώρα μέλος της ΕΕ σε έξι μήνες κάτι που δείχνει τις προοπτικές διατήρησης στενών σχέσεων μεταξύ Αθήνας και Μόσχας σύμφωνα με
πληροφορίες
του ρωσικού δικτύου RBK.
Την επόμενη βδομάδα, ο Ρώσος πρόεδρος θα επισκεφτεί την Ελλάδα, στο πρώτο ταξίδι του στην ΕΕ σε έξι μήνες. Η επίσκεψη θα είναι σημάδι ότι οι δεσμοί μεταξύ Μόσχας και Αθήνας δεν δείχνουν σημάδια εξασθένησης αναφέρει το δίκτυο RBK.
Σύμφωνα με πληροφορίες του RBK ο Β.Πούτιν θα φτάσει στην ΑΘήνα στις 27 Μαϊου σε μια επίσκεψη που αναμένεται να διαρκέσει δύο ημέρες.

Η επίσκεψη αυτή θα διακόψει μια τεράστια «παύση» στα ταξίδια του Β.Πούτιν σε δυτικές χώρες. Ο Β.Πούτιν επισκέφτηκε την ΕΕ τελευταία φορά στις 30 Νοεμβρίου 2015 όταν συμμετείχε στην διάσκεψη των ΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Παρίσι.
Οι πηγές του RBK στο ρωσικό ΥΠΕΞ και στην κυβέρνηση αναφέρουν πως εκτός από την Ελλάδα ο Β.Πούτιν δεν θα επισκεφτεί καμία άλλη χώρα της ΕΕ τους επόμενους έξι μήνες.
Ο Β.Πούτιν προσκλήθηκε στην Ελλάδα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος είχε επισκεφτεί την Μόσχα τον Ιανουάριο του 2016 για το έτος Ελλάδας-Ρωσίας.
Το 2005 ο Β.Πούτιν είχε επισκεφτεί την Ελλάδα αλλά όχι την πρωτεύουσα Αθήνα.
Πρόκειται για μια επιβεβαίωση του άρθρου μας
Έντονη κινητικότητα: Μετά την Ελλάδα ο Β.Πούτιν πάει Κίνα – Tί θα μας προτείνει ο πρόεδρος της Ρωσίας;
. Πρώτοι είχαμε διαβλέψει ότι ο Β.Πούτιν θα έρθει στην Ελλάδα και θα προτείνει κάτι πολύ σοβαρό.
Αυτό έδειχνε το πρόγραμμα του ταξιδιού του και η αμέσως επόμενη επίσκεψη στην Κίνα.
Άλλωστε είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που θα επισκεφτεί την πρωτεύουσα Αθήνα
Σίγουρα κυρώσεις, ελληνοτουρκικά, αγωγοί και Κυπριακό θα είναι στην ατζέντα…
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.