ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!! Η Ρωσία θα πάει στην Κωνσταντινούπολη μια και καλή, χωρίς πρόσκληση!!!ΑΦΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ!!!ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ!!!ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

Η Ρωσία θα πάει στην Κωνσταντινούπολη μια και καλή, χωρίς πρόσκληση!!!ΑΦΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ!!!ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ!!!


Οι Τούρκοι δεν έχουν μάλλον καταλάβει πως η Ρωσία έχει πλέον απορρίψει την διπλωματική επαναπροσέγγιση με την Άγκυρα και ήδη έχει στα
σκαριά σχέδια διάλυσης της Τουρκίας.
Αυτό άλλωστε της το θυμίζουν τα ρωσικά πολεμικά πλοία, τα οποία καθώς περνούν από τα Στενά σημαδεύουν την Κωνσταντινούπολη, στην οποία την Δευτέρα 23 Μαΐου διεξάγεται υπό την προεδρία της Τουρκίας η διεθνής Ανθρωπιστική Σύνοδο Κορυφής.
Οι Τούρκοι απεύθυναν πρόσκληση, μεταξύ των άλλων, στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προκειμένου να παραστεί στις εργασίες της Συνόδου.
Φυσικά η απάντηση από την Μόσχα ήταν αρνητική.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dimitri Peskov, ο Ρώσος πρόεδρος δεν θα μπορέσει να παραστεί λόγω «βεβαρυμμένου προγράμματος αλλά δεν θα υπάρξει ούτε ρωσική αντιπροσωπία στην Σύνοδο».
Απ' ό,τι φαίνεται η Ρωσία θα πάει στην Κωνσταντινούπολη μια και καλή, χωρίς να χρειαστεί πρόσκληση!
prisonplanet.gr
Από το Blogger.