Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

17/5/16

Τώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στη Θεσσαλονίκη!!!Άγριο ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της συμπρωτεύουσας!!!ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ Κρατούμενοι!!!Τώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στη Θεσσαλονίκη!!!Άγριο ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της συμπρωτεύουσας!!!ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ Κρατούμενοι!!!

- Κρατούμενοι απέδρασαν από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης


Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα αναζητήσεις για τον εντοπισμό δυο αλλοδαπών οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα απέδρασαν από την Υποδιεύθυνση Μεταγωγών της Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά πρόκειται για δυο άνδρες αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 42 και 33 ετών, οι οποίοι εξέτιαν ποινές για διάφορα αδικήματα μεταξύ αυτών και ανθρωποκτονία και ναρκωτικά αντίστοιχα.

Οι δυο κρατούμενοι επρόκειτο να μεταχθούν σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας ωστόσο τα ξημερώματα απέδρασαν από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών της Θεσσαλονίκης, στη Μενεμένη. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον αντοπισμό τους... seleo.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More