Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

14/5/16

Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Κ Α – Ν Ε – Ν Α ΚΑΝΑΛΙ!!!

Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Ο Ι !!!

ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ… Είναι δεδομένο, πώς οι Ρώσοι πάντοτε τιμούν τις Ορθόδοξες παραδόσεις και κάθε κίνηση τους, τιμά την Πίστη και τον πολιτισμό που προάγει η Ορθοδοξία. Ακόμη κι αν λένε μερικοί πως η επιστήμη είναι για τους αθέους, οι Ρώσοι αστροναύτες απέδειξαν και με το παραπάνω, ότι αυτό δεν ισχύει.

Αληθινά ρίγη συγκινήσεως καταλαμβάνουν όσους αντίκρυσαν αυτές τίς φωτογραφίες, από το διαστημικό σταθμό, όπου υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ, ναί παντού, Ορθόδοξες εικόνες, με την Παναγιά μας και τον Χριστό μας!

Μήν χάσετε επίσης, την ευκαιρία, να δείτε ορισμένες φωτογραφίες από τον αγιασμό του διαστημόπλοιου (!) που μετέφερε τους αστροναύτες στον διαστημικό σταθμό!

Λέτε να …»ακούει» η ‘NASA’;

Πάντως εδώ, στο Ελλαδιστάν των νεοεποχιτών Αλεξο-πάνων, αυτές τις εξαίσιες εικόνες, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ   Κ Α – Ν Ε – Ν Α  ΚΑΝΑΛΙ …πηγη


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More