3/5/16

Τότε θα δούμε τι εστί ισλάμ!!!

Τότε θα δούμε τι εστί ισλάμ!!!

 σχόλιο Mr mageironi : Αδέρφια όλα στη ζωή μας χρειάζονται πάνω από όλα διάκριση και εξηγούμε...
Σαν Ελληνας και πάνω από όλα σαν Ορθόδοξος Χριστιανός δεν θα αφήσω τους ανθρώπους να πνίγουν και θα τους δώσω και τις πρώτες βοήθειες άλλα ως εκεί. 


σχόλιο Γ.Θ : Η διάκριση είναι το παν. Σαφώς και θα τους στηρίξουμε αν θέλουμε να λεγόμαστε Χριστιανοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τους δωσουμε και Ελληνική ιθαγένεια... γιατί εκεί θα καταλήξουμε με την πολιτική τσίπρα. Στην προκειμένη περίπτωση που η τουρκία χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες ως ασύμμετρη απειλή και που οι υποκριτές της Ε.Ε φέρονται ως πόντιοι πιλάτοι είναι τραγικό από πλευράς μας να τους προσκαλούμε έμμεσα να έρθουν εδώ. Αυτό ακριβώς κάνει ο τσίπρας... έμμεσα τους προσκαλεί εδώ.

σχόλιο Ανώνυμος :  Όταν θα τραβηχτεί το κεφάλαιο και θα πέσει πείνα… και τα συσσίστια της Εκκλησίας κατεβάσουν ρολά. Τότε θα δούμε τι εστί ισλάμ και θα πάθουμε πράγματι πολλά από το ρέμπελο.

σχόλιο Καλλιόπη : Ἐλπίζω νά φύγουν τρέχοντας ὅταν, ἐπιτέλους, χρεωκοπήσουμε, καί οἰ εἰσβολεῖς μέ τό ἀμερικάνικο ὄνειρο τῆς εὐημερίας καί οι πολιτικοί....
νά μείνουμε μόνοι, νά δοῦμε τί θά κάνουμε...

σχόλιο Γ.ΘΌταν θα χρεοκοπήσει το ψευτορωμαίικο θα ζήσουμε σκηνές απελευθέρωσης. Άλλοι θα πέφτουν απ' τα μπαλκόνια και άλλοι θα πανηγυρίζουμε την πείνα και το Γολγοθά που θα ζήσουμε. Την Ελλάδα ελεύθερη και ας τρώμε πέτρες αδέρφια.

Από το forum του Έκτακτου Παραρτήματος 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.