19/5/16

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!![ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ]


ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

Προσφωνεί ο ραβίνος τον πατριάρχη ως "παναγιώτατο" και τον καλωσορίζει = για τους εβραίους, που θεωρούν τους εαυτούς τους ότι μόνο αυτοί είναι άνθρωποι και οι υπόλοιποι ζώα με ανθρώπινη μορφή, ο βαρθολομαίος είναι παναγιώτατος !!!
Δηλαδή, το εβραϊκό πνεύμα παιδείας προσφωνεί αυτόν που άρχεται του πνεύματος της ορθοδοξίας ως παναγιώτατο = είναι ο μεσσίας τους, ο πιο άγιός τους, γιατί απλά μας πρόδωσε και εξυπηρετεί ό,τι πιο ανθελληνικό και αντορθόδοξο και απάνθρωπο ! ...
= που απλά σημαίνει ότι κατάφεραν να καπελώσουν την παιδεία μας. Για αυτό και η παιδεία μας σήμερα υμνεί την ομοφυλοφιλία, τον κανιβαλισμό, το μισείτε αλλήλους και όλα τα εβραϊκά σιωνιστικά απάνθρωπα σκατά.
= μας μεταμορφώνουν όλους σε αυτό που είναι αυτοί.
Εβραϊκό πνεύμα : κάθε μη-εβραίος είναι ζώο για να τους υπηρετεί και να τον τρώνε - κανιβαλισμός, ομοφυλοφιλία, υποταγή, δουλεία, κλπ
Ορθόδοξο Ελληνικό πνεύμα : όλοι είμαστε παιδιά του Θεού, όλοι μας θεοί, αγαπάτε αλλήλους, ελευθερία, ελληνική παιδεία, κλπ.
Το πιάσατε τώρα τι συμβαίνει στον τρόπο ζωής μας και πού οφείλεται;;;

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.