Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

7/5/16

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!Τα πάντα ανατρέπονται!!!ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!!!ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!


ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!Τα πάντα ανατρέπονται!!!ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!!!ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!


Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, απάντησε στην απειλητική επιστολή της Κριστίν Λαγκάρντ, για την οποία σας μιλήσαμε πριν από λίγο. Η απάντηση αυτή ανατρέπει τα πάντα, αφού οι Γερμανοί δηλώνουν πως δε δέχονται σε καμία περίπτωση την μείωση του χρέους, δείχνοντας παράλληλα την πόρτα της εξόδου από την Ευρωζώνη στην Ελλάδα.

«Η Γερμανία είναι πλέον οχυρωμένη στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ. Είμαστε μάλιστα σε θέση να παράσχουμε στην Ελλάδα ένα νέο δάνειο 40 δις ευρώ σαν βοήθεια προσαρμογής στις νέες συνθήκες» αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών ήρθε σε επικοινωνία με τον Γερούν Ντάισεμπλουμ, από τον οποίο ζήτησε την αναβολή του Eurogroup. Επιπλέον, απαίτησε εκβιαστικά να μπει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης η πρόταση για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
  voicenews.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More