Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

24/5/16

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ!!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!Φέρνουν ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ μισθοφόρους τύπου » Blackwater»ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Θα σπρώξουν τη χώρα σε εμφύλιο!!!ΔΕΙΤΕ!!ΘΑ μάς αιματοκυλήσουν!!!!!

 
Φέρνουν  μισθοφόρους – τύπου » Blackwater » αυτή τη φορά – για να μάς καθυποτάξουν (αφού πρώτα μάς αιματοκυλήσουν) !!! Δεν τους είναι αρκετοί οι Βούλγαροι, Σκοπιανοί και Αλβανοκοσσοβάροι τής SEEBRIG με έδρα τον Τύρναβο και οι άλλοι που ήρθαν από την Ιταλία μέσω Ηγουμενίτσας
 
Θα σπρώξουν τη χώρα σε εμφύλιο. Υπογράφουν συμβόλαιο με εταιρεία ιδιωτικού στρατού τη στιγμή που κλείνουν αστυνομικές σχολές και αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό!

Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία.


esxatianasxesi.blogspot.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More