Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

24/5/16

ΤΟ «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Δημοσιεύτηκε ΧΤΕΣ στις 23 Μαΐ 2016!!!


ΤΟ «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Δημοσιεύτηκε ΧΤΕΣ στις 23 Μαΐ 2016!!!
Η τουρκική αεροναυτική άσκηση Efes 2016 στο Αιγαίο, βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουνίου. Όπως αναφέρεται στην άσκηση μετέχουν και βρετανικά τμήματα κομάντος.

Οι Τούρκοι για άλλη μια φόρα κάνουν επίδειξη των πολεμικών τους δυνατοτήτων προβάλλοντας την όπως υποστηρίζουν πλήρη επικράτηση τους στην περιοχή.

Παράλληλα προσπαθούν να εμπέδωσαν την αποκλειστική τους κυριαρχία τους στις ασκήσεις Έρευνας και Διάσωσης σε όλο το Αιγαίο.

Η κατάσταση στο Αιγαίο φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα εκτονωθεί καθώς έχει παγιωθεί η αντίληψη στην άλλη πλευρά ότι η κυρίαρχια της είναι δεδομένη, με αποτέλεσμα να προκαλούνται συνεχώς προβλήματα με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More