Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

18/5/16

ΚΡΗΤΗ!!!16άχρονος Μαθητής πέθανε στην ξαπλώστρα!!!Οι φίλοι του νόμιζαν ότι κοιμόταν!!!


ΚΡΗΤΗ!!!16άχρονος Μαθητής πέθανε στην ξαπλώστρα!!!Οι φίλοι του νόμιζαν ότι κοιμόταν!!!

Μαθητής πέθανε στην ξαπλώστρα

Οι φίλοι του νόμιζαν ότι κοιμόταν

Κανένας δεν μπορεί να το πιστέψει πως έσβησε τόσο ξαφνικά το χαμόγελο του άτυχου παλικαριού. Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμμαθητές ενός 16χρονου μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου από τον ξαφνικό χαμό του.

Ο άτυχος μαθητής είχε πάει χθες Τρίτη (17/05) με τους φίλους του στην παραλία του Πλατανιά για να κολυμπήσει και να χαλαρώσει. Κάποια στιγμή ξάπλωσε σε μια από τις ξαπλώστρες που βρίσκονταν εκεί, για να ξεκουραστεί, όπως είπε στους φίλους του.

Λίγο μετά οι φίλοι του συνειδητοποίησαν ότι ο 16χρονος δεν κοιμόταν όπως νόμιζαν. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και ο πατέρας του παιδιού, αλλά ήταν πια αργά για τον Βαλεντίνο.

Η καρδιά του, επιβαρυμένη από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, δεν άντεξε και σταμάτησε να χτυπά, ενώ βρισκόταν δίπλα στη θάλασσα και τους φίλους του.

Όπως αναφέρει το rethnea.gr, ο Βαλεντίνος ήταν ένα πολύ χαρούμενο παιδί, μόνιμα γελαστό και ιδιαίτερα αγαπητό στους συμμαθητές και τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου, στο οποίο φοιτούσε.

Τώρα, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε έτσι ξαφνικά, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και το σχολείο του....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More