15/5/16

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!Δημοσιεύτηκε ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ στις 15 Μαΐ 2016!!!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!
Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐ 2016

 
Έπεισαν την φύση πως δυο κοκόρια γέννησαν το αυγό.
Ένας πανούργος, ψεύτης και κανίβαλος θεός που ως ζώο ψόφιο βλέπει την Ελλάδα και το πνεύμα το Χριστό της.
Ως στέμμα στην γνώση δωρίζει την πτώση του Θεού στην κατάρα του Ισραήλ.
Αντί η Αγάπη η ειρήνη της ουράνιας του Ιησού Χριστού την βασιλεία να θρονιάζει στην εκκλησία.
Ο διάβολος λόγος του ισραήλ, ο σατανάς. Άρπαγες γενίτσαροι πόρνοι ψευτοπαπάδες, αντί του Χριστού το πνεύμα, διδάσκουν μαγείες δαιμόνια και του φθόνου το σκοτάδι.
Βγείτε έξω από την πόρνη Βαβέλ. Καιρός του Είναι του Ελληνισμού. Καιρός της κάθαρσης της Ελλάδος από την Δικτατορία του ισραήλ. Καιρός αλήθειας και κάθαρσης. Τούτο δε εστί του Χριστού Ανάστασης.
Socratesnios
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.