ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ 14 ΜΑΪΟΥ 2016 ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ 14 ΜΑΪΟΥ 2016
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ…
 
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον συντάκτη του δημοσιεύματος, μου δόθηκε η απάντηση ότι, αν το επιθυμώ, μπορεί να δημοσιευθεί η όποια δήλωσή μου. Εκτιμώ, ότι για λόγους ισοδύναμης μεταχειρίσεως, θα πρέπει να δημοσιευθεί αυτούσια και στη ίδια θέση στο έντυπο και στην ηλεκτρονική του μορφή.
Θεωρώ σκόπιμο να απαντήσω λακωνικά στο
συγκεκριμένο δημοσίευμα γιατί η παραφιλολογία βλάπτει.
Κατ΄ αρχήν να διευκρινισθεί ότι τα αναγραφόμενα στο εξώφυλλο και οι συναφείς λεζάντες μακράν σχετίζονται με τα του άρθρου.
1. Αναφέρεται σε «τεχνηέντως κατασκευασμένα» δημοσιεύματα και «μαρτυρίες» του 2013.
2. Το κατά πόσον ελήφθησαν σοβαρά υπ’ όψιν από τις αρμόδιες αρχές φάνηκε από το αποτέλεσμα των όποιων «ερευνών, προκαταρκτικών εξετάσεων κλπ.» αξιολογήσεων της εποχής.
3. Προφανώς οι αρμόδιοι γνωρίζουν ότι η αξία μιας πληροφορίας κατά την διάρκεια της επεξεργασίας της σχετίζεται με την αξιοπιστία πηγής και οργάνου και την επιβεβαίωση από άλλες πηγές. Να διευκρινίσω ότι δεν νοείται ως επιβεβαιωμένη μια πληροφορία η οποία προέρχεται από την ίδια πηγή αλλά διαδίδεται από διαφορετικά όργανα. Άλλο η κυκλοφορία και άλλο η διασταύρωση.
Άρα το για ποιο λόγο, γιατί αυτή τη χρονική στιγμή, με τι κίνητρα, τι (εκτός εμπορικών σκοπών) εξυπηρετεί και ποιους αντικειμενικούς σκοπούς έχει η «ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» είναι το μόνο ουσιώδες.
Αλλά αυτό είναι θέμα της Δικαιοσύνης η οποία θα επιληφθεί στη συνέχεια και όχι δικό μου.
Ταξίαρχος ε.α. Τζιάκης Ιωάννης
ΥΓ. Η απάντηση αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην εφημερίδα.
Ο σύνδεσμος http://www.makeleio.gr/?p=38630 αφορά στις συναφείς δημοσιεύσεις και απαντήσεις του 2013.
Από το Blogger.