7/4/16

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!Xρεοκοπία και δραχμή ή Μνημόνιο 4;


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!Xρεοκοπία και δραχμή ή Μνημόνιο 4; 
 
Κατ’αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι τι πιστεύουμε ότι θα συμβεί και άλλο είναι τι πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει (αυτό δεν το αναλύομε).

Με το παρόν πολιτικό σύστημα η χρεοκοπία, η έξοδος απο την ΕΕ και η επιστροφή στη δραχμή φαίνεται σαν η μόνη λύση καθότι η μέθοδος που αυτό χρησιμοποιεί για να επιλύσει προβλήματα με την Ευρωζώνη βασίζεται στη φιλοσοφία που εκφράζει η φωτογραφία.

Ένα νέο μνημόνιο 4 που θα διαχειρισθεί το ίδιο πολιτικό σύστημα θα είναι και αυτό καταστραφικό, αφού θα επιβαρύνει την Ελλάδα και πάλι σε βάθος χρόνου αλλά σε σημείο που η χρεοκοπία δεν θα απαιτεί άλλη αναβολή.

Η ΕΕ σε κάθε επιλογή της Ελλάδας μελλοντικά δεν θα δεχθεί λύσεις με τη Ρωσία στο ενεργειακό, που θα περιλαμβάνουν την Ελλάδα.

Άρα με το παρόν πολιτικό σύστημα το ταξείδι Πούτιν στην Ελλάδα δεν θα αποδώσει καρπούς.

Άν υπάρξει μνημόνιο 4 το μεταναστευτικό θα διογκωθεί σε σημείο ασυμμάζευτο και θα προστεθεί σέ όσα θα προκαλέσει μια χρεοκοπία (τυπικά και bailin) αν γινόταν τώρα.

Με αυτούς δεν υπάρχει λύση.
Να κάνουν στην άκρη.
Τhe game is over. 
 
Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης

Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.