Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

7/4/16

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!Xρεοκοπία και δραχμή ή Μνημόνιο 4;


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!Xρεοκοπία και δραχμή ή Μνημόνιο 4; 
 
Κατ’αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι τι πιστεύουμε ότι θα συμβεί και άλλο είναι τι πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει (αυτό δεν το αναλύομε).

Με το παρόν πολιτικό σύστημα η χρεοκοπία, η έξοδος απο την ΕΕ και η επιστροφή στη δραχμή φαίνεται σαν η μόνη λύση καθότι η μέθοδος που αυτό χρησιμοποιεί για να επιλύσει προβλήματα με την Ευρωζώνη βασίζεται στη φιλοσοφία που εκφράζει η φωτογραφία.

Ένα νέο μνημόνιο 4 που θα διαχειρισθεί το ίδιο πολιτικό σύστημα θα είναι και αυτό καταστραφικό, αφού θα επιβαρύνει την Ελλάδα και πάλι σε βάθος χρόνου αλλά σε σημείο που η χρεοκοπία δεν θα απαιτεί άλλη αναβολή.

Η ΕΕ σε κάθε επιλογή της Ελλάδας μελλοντικά δεν θα δεχθεί λύσεις με τη Ρωσία στο ενεργειακό, που θα περιλαμβάνουν την Ελλάδα.

Άρα με το παρόν πολιτικό σύστημα το ταξείδι Πούτιν στην Ελλάδα δεν θα αποδώσει καρπούς.

Άν υπάρξει μνημόνιο 4 το μεταναστευτικό θα διογκωθεί σε σημείο ασυμμάζευτο και θα προστεθεί σέ όσα θα προκαλέσει μια χρεοκοπία (τυπικά και bailin) αν γινόταν τώρα.

Με αυτούς δεν υπάρχει λύση.
Να κάνουν στην άκρη.
Τhe game is over. 
 
Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης

Πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More