Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

9/4/16

ΣΗΜΕΡΑ!!!ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΡΩΣΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΠΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!Οι Τούρκοι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να αποκωδικοποιήσουν το φορτίο και την αποστολή του «Vologda-50»!!!


ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΡΩΣΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΠΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ένα μεγάλο ρωσικό φορτηγό που πέρασε σήμερα το πρωί γύρω στις 7 π.μ. από τον Βόσπορο με κατεύθυνση την θάλασσα του Μαρμαρά και από εκεί στο Αιγαίο, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους Τούρκους εξ’ αιτίας των πολλών ερωτημάτων για το φορτίο που μεταφέρει στα αμπάρια στην ευαίσθητη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, το ρωσικό φορτηγό πλοίο με την ονομασία «Vologda-50», πέρασε τον Βόσπορο με κατεύθυνση το Αιγαίο πέλαγος συνοδευόμενος από ικανό αριθμό πλοίων τη τουρκικής ακτοφυλακής, ενώ από διακεκριμένη απόσταση το παρακολουθούσαν τουρκικά ελικόπτερα.

Το ρωσικό φορτηγό όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, συμπεριλαμβάνεται στον ρωσικό πολεμικό στόλο που κατευθύνεται στην ανατολική Μεσόγειο γι’ αυτό και έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα σχετικά με το φορτίο που μεταφέρει στην πολύ ευαίσθητη αυτή περιοχή στα νότια της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι έχουν τραβήξει μια σειρά από φωτογραφίες στην προσπάθεια τους να αποκωδικοποιήσουν το φορτίο και την αποστολή του «Vologda-50». κρατώντας φυσικά τις αποστάσεις ασφαλείας από τους Ρώσους, που με την σειρά τους παρακολουθούσαν τους Τούρκους από το πλοίο.


Το «παιχνίδι του Βοσπόρου» συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More