24/4/16

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ Νέα ορολογία:Το Mνημόνιο 4 θα λέγεται “Μηχανισμός Δέσμευσης”!!!ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!Νέα ορολογία:Το Mνημόνιο 4 θα λέγεται “Μηχανισμός Δέσμευσης”!!!ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης
Mια πρόταση σαν αυτή του κ.Τσακαλώτου σημαίνει δέσμευση και της επόμενης κυβέρνησης.
Πέραν του χαρακτηρισμού παγκόσμιοι συνωμότες στο τραπέζι των χαρακτηρισμών της κυβέρνησης μπαίνει και ο χαρακτηρισμός μεγαλο απατεώνες.
Ένας «μηχανισμός δέσμευσης» και όχι η νομοθέτηση πλήρους λίστας μέτρων (contigency measures) φαίνεται ότι θα μπορούσε να οδηγήσει στη λύση του δράματος της αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του ΔΝΤ και την έναρξη των συζητήσεων για το χρέος από τη Μεγάλη Πέμπτη ισχυρίζεται ο κ.Τσακαλώτος, που φρόντισε όσο μπορούσε με τις ιδέες του νά έχει η Ελλάδα έλειμμα 7.2% για το 2015, σύμφωνα με τη EUROSTAT και τη κοινή επιστημονική λογική.
Αριστερές δεσμεύσεις τύπου ΣΑΝΕΛ και “φίλοι” απο Γαλλία
Mια πρόταση σαν αυτή του κ.Τσακαλώτου σημαίνει δέσμευση και της επόμενης κυβέρνησης. Τίθεται έτσι και θέμα συνυπογραφής και απο τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς της παρέας.
Αυτό δεν πρέπει - αν συμβεί - να σας ξαφνιάσει αφού ο γνωστός Κούλης της ΝΔ αποδέχτηκε μετά απο την τηλεφωνική πρόταση του Πάνου Καμμένου την παράδοση κυριαρχίας της Ελλάδας στο Αιγαίο στη Τουρκία μέσω του ΝΑΤΟ, που θα “φύλαγε” τα Ελληνικά σύνορα στα 4 σημεία εισόδου των προσφύγων.

Aναμένονται παραπλανητικές δηλώσεις Γαλλικού τύπου απο τον κ.Γιουνκέρ, που νομίζει ότι οι καρδούλες και το ποτό κάνουν όλους παράφρονες ή ικανούς μόνο για να κυνηγάνε γκόμενες…

Μόνη λύση είναι η Οικουμενική χωρίς εκλογές με Πρωθυπουργό πολλών ικανοτήτων

Νομίζουμε, ότι έτσι όπως τα έκαναν οι αποτυχημένοι και παραδομένοι στα συμφέροντα πολιτικοί της χώρας μας τρείς λύσεις υπάρχουν ή εκλογές ή οικουμενική χωρίς εκλογές με Πρωθυπουργό πολλών ικανοτήτων ή να πάνε φυλακή.

Σχετικές διασυνδέσεις:
Διεθνής η διαπλοκή. Νέο Μνημόνιο 4 με “νέες” ορολογίες!
Tο Μέγα Σκάνδαλο με το Ψευτοπλεόνασμα που είναι Έλειμμα
Eξήγηση του Μηχανισμού Μείωσης του Χρέους για την Ελλάδα
Μετά το 4x4 των ΑΝΕΛ, έχουμε το 2x2 στα Μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ
Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.