ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Kόρη από τζάκι ΗΓΕΤΗΣ της ''Πατριωτικής Δεξιάς''!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Kόρη από τζάκι ΗΓΕΤΗΣ της ''Πατριωτικής Δεξιάς''!!!
 

Στόχος να παραμείνει ο έλεγχος της εξουσίας στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα


Την “έμπνευση” του έμπιστου συνεργάτη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή αποζητούν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που ευνοούν την συνεργασία Καραμανλή-Τσίπρα-Παυλόπουλου.

Η “έμπνευση” έχει να κάνει με την επιλογή του προσώπου που θα έχει άμεση αναφορά (όχι όμως ηλικιακά) στον Εθνάρχη Καραμανλή ώστε να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επανασύσταση της πατριωτικής Δεξιάς.

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Κι αυτό καθώς διαπιστώνουν ότι απόπειρες τύπου Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου είναι σχεδόν γραφικές και σίγουρα θνησιγενείς.

Ανάμεσα στα ονόματα που παρελαύνουν είναι κι εκείνο της κόρης γνωστού ευρωπαϊστή πολιτικού, ο οποίος είχε πολύ στενές σχέσεις με τον Εθνάρχη, ενώ η κόρη με εξαιρετικές σπουδές και θητεία σε ευρωπαϊκά και αμερικανικά κέντρα λήψης αποφάσεων θεωρείται ιδανική για τον ρόλο του ηγέτη.

Είναι δυναμική, αποφασιστική, λιτή, με ηγετικά χαρακτηριστικά. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι με το βάπτισμα του Πυρός θα κάνει γκελ στα ΜΜΕ. Φυσικά ο τελευταίος λόγος ανήκει στα παλαιά τζάκια αλλά όπως όλα δείχνουν η υποψηφιότητά της είναι ακαταμάχητη.

Δεν μένει παρά να δώσει την συγκατάθεσή του και ο Νέστωρ της πολιτικής κ. Μολυβιάτης.

Σ΄αυτή την περίπτωση το νέο κόμμα θα προκαλέσει τεράστιες απώλειες ψήφων στην ΝΔ του Κυριάκου και θα επιτευχθεί έτσι ο στόχος που δεν είναι άλλος από το να παραμείνει ο έλεγχος της εξουσίας και του Μεγάρου Μαξίμου στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα.
Από το Blogger.