7/4/16

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Facebook!!!!Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει μέχρι σήμερα!!!


ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Facebook!!!!

Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει μέχρι σήμερα!!!


To Facebook κάνει τη μεγαλύτερη αλλαγή μέχρι σήμερα, θέλοντας να βοηθήσει μια μερίδα ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν είχαν πρόσβαση στο διασημότερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φωτογραφίες είναι σημαντικές για το Facebook, ακριβώς όπως και για το Instagram, Messenger και WhatsApp.

Από αυτές όμως είναι αποκλεισμένα τα άτομα με τυφλότητα -που υπολογίζονται στα 39 εκατομμύρια και γενικά όσοι έχουν σημαντικά προβλήματα όρασης.

Τώρα όμως, μέσω του «αυτόματου εναλλακτικού κειμένου» θα μπορούν να ζήσουν όλοι την εμπειρία αυτή.

Οι χρήστες θα ακούν μια λίστα με αντικείμενα που θα περιέχονται σε μια εικόνα -μέχρι τώρα άκουγαν μόνο το όνομα του ανθρώπου που την είχε ανεβάσει. Αντίθετα τώρα π.χ. θα ακούει πως περιλαμβάνει τρεις ανθρώπους, χαμογελαστούς, σε εξωτερικό χώρο.
makeleio.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.