17/4/16

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!ΚΑΤ΄ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ από την κορυφή του Άθωνα!!!


ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!ΚΑΤ΄ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ από την κορυφή του Άθωνα!!!

 
Ας υποδεχτούμε τον Πάπα με το ¨ Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ελέησον με¨

ΑΝ σας φαίνεται παράξενο διαβάστε το παρακάτω.

Καθυστέρησε να μου μεταφερθεί για αυτό και εγώ άργησα να το ανακοινώσω.

Ασκητής σε πνευματική παλαίστρα κοντά στην κορυφή του Άθωνα στο περιβόλι της Παναγίας μας στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, έχει την δυνατότητα λόγω οπτικής θέσης να βλέπει όταν έχει καθαρό ορίζοντα τις μυτερές βουνοκορφές στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και φυσικά τα Στενά στα Δαρδανέλλια .

Τις προηγούμενες μέρες που συνέπιπταν με την ανακοίνωση της επίσκεψης του Πάπα στην νήσο Λέσβο, κάτι που ο ίδιος δεν το γνώριζε και μόλις πριν ένα 24 ωρο το έμαθε.

Έβλεπε τις νύχτες ένα πύρινο ζωνάρι σαν το φαινόμενο του σέλλας να απλώνεται από τα Στενά και να επεκτείνεται σε ευθεία γραμμή από Σαμοθράκη, Λήμνο, Λέσβο.

Το φωτεινό αυτό σημείο το έβλεπε για πρώτη φορά.

Και αναρωτήθηκε ή για καλό είναι ή για κακό.

Όταν όμως στο απομακρυσμένο σημείο που είναι έμαθε για την επίσκεψη του Πάπα στην ΕΛΛΑΔΑ, έπεσε ταραγμένος σε προσευχή και το μήνυμα που ο ίδιος λέει ότι έλαβε άνωθεν είναι…

¨ σαν πιστοί ορθόδοξοι χριστιανοί όσες ώρες ο Πάπας βρίσκεται στην Λέσβο και εσείς όπου βρίσκεστε κάντε πνευματική αλυσίδα με την Νοερά Καρδιακή Προσευχή ¨

Ας υποδεχτούμε τον Πάπα από το οποιοδήποτε μέρος της Πατρίδας μας με το ¨ Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ελέησον με¨
Τα αποτελέσματα θα δούμε σύντομα.

Μόνο αυτό μας έμεινε για δείξουμε στον Ουρανό που αυτά τα βράδια φαίνεται να παίρνει φωτιά ότι από την γη αυτή σηκώνεται ικετευτική προσευχή άκαμπτων ψυχών στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στην ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ των Αγίων Πατέρων μας.

ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.