Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

3/4/16

ΓΙΑΤΙ Οι Αμερικανοί ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ένοπλη σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρώπης!!!

Οι Αμερικανοί πρόκειται να αναπτύξουν εκ νέου μια ταξιαρχία τεθωρακισμένων αρμάτων από τις ΗΠΑ στην ανατολική Ευρώπη, αυτό σημαίνει 4.000 άνδρες με 250 άρματα μάχης ,άρματα Bradley καθώς και τουλάχιστον 1.700 οχήματα και φορτηγά. 
 
Ο συνταγματάρχης , Leonid Ivashov, πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Γεωπολιτικής Ανάλυσης, μίλησε για το θέμα αυτό στην Pravda. «Οι Αμερικανοί αναδιατάσσουν τακτικά στρατηγικά αποθεμάτα στην Ανατολική Ευρώπη κατά τη διάρκεια των γυμνασίων Baltops. Τώρα κλιμακώνoυν αυτές οι ενέργειες .

Οι ΗΠΑ κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να προκαλέσουν μια ένοπλη σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρώπης. Μετά τη σύγκρουση της Ρωσίας με την Ευρώπη, θα μπουν και οι Αμερικανοί στη μάχη σε δεύτερο στάδιο για να διασώσουν τους υποτιθέμενους συμμάχους τους ΝΑΤΟ στην Ευρώπη. Η οικονομική αντίπαλος των ΗΠΑ είναι η Ευρώπη, ενώ ο γεωπολιτικός είναι η Ρωσία, «. Ο ίδιος τέλος πρόσθεσε ότι «Δεν είναι θέμα ετοιμότητας. Ποτέ δεν ήταν. Γιατί οι ΗΠΑ δεν προστατεύουν την Ευρώπη από τους τρομοκράτες και τους μετανάστες; Σε αντίθεση προκαλούν όλα αυτά τα πράγματα».

prisonplanet.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More