4/4/16

ΒΟΜΒΑ!!!Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ Στέλιος Φενέκος ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!!!!


ΒΟΜΒΑ!!!Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ
και πρόεδρος της “Κοινωνίας Αξιών” Στέλιος Φενέκος ΜΙΛΑ ΓΙΑ  ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!!!!
 
Ο Υποναύαρχος ε.α και πρόεδρος της “Κοινωνίας Αξιών” Στέλιος Φενέκος παίρνει θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τις συνομιλίες Τόμσεν Βελκουλέσκου. Επικεντρώνεται στο ζήτημα της υποκλοπής της συνομιλίας και της χρήσης της από την κυβέρνηση.

Ο κ.Στέλιος Φενέκος γράφει :

Μέ έκπληξη είδαμε τον πρωθυπουργό της χώρας να νομιμοποιεί το παρακράτος των υποκλοπών και της συνομωσίας, με την επιστολή που έστειλε στο ΔΝΤ για τον διαρρεύσαντα διάλογο του Τόμσεν και της Βελκουλέσκο.

Με την επιστολή αυτή θεωρεί επίσημα ως δεδομένο την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των διαλόγων αυτών, που αποτελούν προϊόν εγκλήματος.

Πόσο αφελής, αυτοκαταστροφική και άσχετη ήταν αυτή η ενέργεια που εκθέτει τον πρωθυπουργό για το τρόπο που επιτελεί το πρωθυπουργικό λειτούργημα.

Ο πρωθυπουργός της χώρας θα πρέπει να προστατεύει το θεσμικό του ρόλο και ο ίδιος με το παράδειγμά του να προβάλλει και να υποστηρίζει το κράτος δικαίου!

Δυστυχώς η γυναίκα του καίσαρα όχι μόνο δεν είναι τίμια αλλά ούτε φαινεται και τίμια.

πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.