15/4/16

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Μια Παγκόσμια Κεντρική Τράπεζα!! Ένα Παγκόσμιο Φορολογικό Σύστημα!!!


Ο Jeff Berwick Αποκαλύπτει…


«Προσπαθούν να φέρουν όλο τον κόσμο ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, έτσι ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία μιας παγκόσμιας ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ & φορολογικού συστήματος!»

«Νομίζω ότι από το 2018 θα πρέπει να φέρουν έναν παγκόσμιο νόμισμα … Όλα τα νομίσματα της Fiat, συμπεριλαμβανομένου του δολαρίου των ΗΠΑ, πρόκειται να καταρρεύσουν κάποια στιγμή μεταξύ 2015-2020.»

Η αγορά ήρθε με μια λύση. Ξεκίνησε το 2009, Bitcoin είναι ένα νόμισμα ελεύθερη αγορά, και ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποφύγουμε αυτή τη συνολική κατάρρευση.

ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.