14/4/16

ΜΑΚΑΡΙ να μην συμβεί ποτέ!!!ΟΜΩΣ ΑΝ....Πως θα επιβιώσετε σε δύσκολους καιρούς πολέμου πάνω στα βουνά!!!Οι άνθρωποι όσοι επιβιώσουν απο τις βόμβες και τις σφαίρες του πολέμου, θα αναγκαστούν να ζήσουν μέσα στα βουνά σαν τα αγρίμια!!!

ΜΑΚΑΡΙ να μην συμβεί ποτέ!!!ΟΜΩΣ ΑΝ....Πως θα επιβιώσετε σε δύσκολους καιρούς πολέμου πάνω στα βουνά!!!Οι άνθρωποι όσοι επιβιώσουν απο τις βόμβες και τις σφαίρες του πολέμου, θα αναγκαστούν να ζήσουν μέσα στα βουνά σαν τα αγρίμια!!!
 
Ο κόσμος αλλάζει, και όπως όλα δείχνουν ο Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος θα είναι καταστροφικός για την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι... όσοι επιβιώσουν απο τις βόμβες και τις σφαίρες του πολέμου, θα αναγκαστούν να ζήσουν μέσα στα βουνά σαν τα αγρίμια.

Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, η επιβίωση σε τέτοιες συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, και αυτό γιατί... το κρύο και η πείνα είναι οι δύο φυσικοί εχθροί του ανθρώπου.

Αυτό που χρειάζεται πρώτα απ όλα είναι ένα καταφύγιο για να μείνετε μέσα όπως π.χ. μια σπηλιά.

Τα τρόφιμα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επιβίωσης όπως κούτες απο κονσέρβες, κούτες απο λάδι, σακιά απο αλεύρι, αλάτι, εμφιαλωμένα νερά, και είδη υγιεινής και καθαρισμού.

Πολλά κουτιά απο σπίρτα για το ανάμα της φωτιάς, ενώ οι φιάλες υγραερίου για το μαγείρεμα στο γκάζι είναι απαραίτητη.

Η θέρμανση μπορεί να γίνει και με σόμπες υγραερίου.

Θα χρειαστείτε ρούχα που να είναι παραλλαγή ένα με τη φύση, ώστε να μην γίνεστε στόχος απο τα εχθρικά πυρά όταν βγαίνετε για κυνήγι στο δάσος.

Στο θέμα της επιβίωσης, άλλοι άνθρωποι πεινασμένοι θα ψάχνουν να κάνουν πλιάτσικο, και εδώ θα αναγκαστείτε να αμυνθείτε για να προστατέψετε την κατοικία σας και την προμήθεια της τροφής που έχετε αποθηκευμένη στην σπηλιά σας.

Όσο αφορά την προστασία με όπλα αυτό είναι ένα κομμάτι πολύπλοκο στα γούστα του καθενός ανθρώπου, που ψάχνει τρόπους να αμυνθεί σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που θα διανύσει η μελλοντική ανθρωπότητα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.