Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

27/4/16

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ!!!ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!


ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ!!!ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν με σφοδρότητα,την έδρα της παρακρατικής οργάνωσης της cia,»λευκά κράνη»,στην Αtarib,η οποία και κατευθύνεται και στηρίζεται οικονομικά, από τον Τ.Σόρος.

Είναι η πολλοστή φορά που τα ρωσικά μαχητικά,εξαφανίζουν από τον χάρτη εγκαταστάσεις,της οργάνωσης στην Συρία και υπάρχει σαφώς λόγος γιαυτό και ουσιαστικός και συμβολικός.

Ουσιαστικός γιατί,η οργάνωση λειτουργεί ως προπέτασμα καπνού,για τις δραστηριότητες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων,ενώ συμβολικά το όνομα Σόρος,είναι ταυτισμένο,με ότι πλάσαρει η νέα εποχή στην παγκόσμια κοινή γνώμη και οι Ρώσοι,δεν ξεχνούν να του στέλνουν τα »χαιρετίσματα»και την »εκτίμηση»τους.
πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More