2/4/16

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ!!!ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!Έρχονται ΑΠΑΝΩΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΟΚ και το κράτος δεν θα μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες του!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ!!!ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ:Έρχονται ΑΠΑΝΩΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΟΚ και το κράτος δεν θα μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες του!!!

 

Προτάσεις για διεθνοποίηση του προσφυγικού κατέθεσε για άλλη μια φορά ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ Στρατηγός Χρίστος Μανωλάς,
διευκρινίζοντας ότι πρέπει πάντα να έχουμε γνώμονα την εθνικής ασφάλεια.
Πιο συγκεκριμένα πρότεινε περαιτέρω διεθνοποίηση του προσφυγικού στο ΝΑΤΟ και στον ΟΗΕ.
Μιλώντας σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών είπε:
-Να επικαλεστούμε το άρθρο 4 της συνθήκης της Συμμαχίας, καθώς η Ελλάδα σταδιακά οδεύει στο να γίνει εύθραυστο κράτος. Δεν έχουνε φθάσει ακόμα εκεί, αλλά αν δείτε τα δεδομένα τα οποία προσφέρει η Παγκόσμια Τράπεζα (world bank) που αναφέρει χαρακτηριστικά με συγκεκριμένους δείκτες τι σημαίνει εύθραυστο κράτος, είναι ένα κράτος που σε τελική ανάλυση δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες του από σοκ στα οποία υπόκεινται από εξωτερικούς παράγοντες.
-Αν αναλύσετε τα δεδομένα θα δείτε ότι η Ελλάδα διολισθαίνει προς ένα εύθραυστο κράτος. Το επόμενο βήμα θα είναι ένα αποτυχημένο κράτος. Εάν δεν κάνουν κάτι.
-Ο κ. Μανωλάς αμφισβήτησε εάν η Τουρκία θα εφαρμόσει τη συμφωνία και πώς θα την εφαρμόσει.
-Η Μέρκελ έβαλε μπροστά το ΝΑΤΟ για εσωτερική κατανάλωση, επειδή έπεφταν τα ποσοστά της.
-Η Ελλάδα δεν ζήτησε από το ΝΑΤΟ διαβουλεύσεις σύμφωνα με το άρθρο 4.
-Αν αποσταθεροποιηθεί η Ελλάδα θα αποσταθεροποιηθεί όλη η ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ.
Δείτε το Βίντεο από την ομιλία του:
πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.