ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ!!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....


ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ!!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....

Ποιοι είναι οι Έλληνες Χαρισματικοί Μυστικοί Μαχητές που είναι Ορκισμένοι να κρατήσουν την Ελλάδα, την Ελληνική φυλή και την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη Αμόλυντη!!!

Οι εβραίοι γνωρίζουν την ύπαρξη των Μυστικών Μαχητών στην Ελλάδα γι αυτό μισούν τόσο πολύ τους Έλληνες. Γι αυτό θελουν να εξοντώσουν τον Ελληνικό λαό. Γιατί ξέρουν ότι οι Μυστικοί Μαχητές είναι ανίκητοι και θα έρθει η στιγμή που θα τους στείλουν στη κόλαση μαζί με τον ψευτομεσία τους , τον αντίχριστο .

Ο Αρχιμανδρίτης Λαρίσης Σεραφείμ Δημόπουλος παρέδωσε στον Ελληνικό λαό μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τους Μυστικούς Μαχητές που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα καν την ύπαρξη τους . Και βέβαια οι έχοντες πίστη Θεού μεγάλη, το δέχονται . Άραγε όμως σε πόσους ανθρώπους έφτασε αυτή η μεγάλη αποκάλυψη του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ; Δεν γνωρίζουμε .

Οι Μυστικοί Μαχητές είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας , άνθρωποι κοσμικοί , όπως όλοι μας.Τις περισσότερες φορές όμως άνθρωποι από το Μοναχικό Βίο. Κανένας δε μπορεί να το προσδιορίσει αυτό. Για να κατανοήσουμε τους Μυστικούς Μαχητές πρέπει να γνωρίζουμε τι σημαίνει το όνομα τους .

Στη Χριστιανική ορολογία Μυστικός ονομάζεται εκείνος στον οποίο αποκαλύφθηκε ο Θεός. Είδε και άκουσε τη φωνή του Θεού και δέχτηκε τις Θείες ενέργειες , Φώς και Ευλογία. Σίγουρα θα αναρωτηθείτε πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος , ο χωματένιος, να αξιώνεται να βλέπει το Θεό, τον Ουρανό, τους Αγίους , τους Αγγέλους και τις μεγάλες μορφές της Αγίας Γραφής;;; Όταν λέμε ότι βλέπει το Θεό ένας Μυστικός εννοούμε ότι Τον βλέπει και Τον ακούει μέσα απ τα μάτια της ψυχής και της μεγάλης πίστης του προς Εκείνον. Ο Μυστικός Μαχητής φτάνει στο σημείο αυτό αφού περάσει από κάποιες δοκιμασίες και κάποια στάδια, έπειτα από πολλούς αγώνες και θυσίες.

Τα στάδια είναι πέντε για κάποιους και για άλλους τρία.

Οι περισσότεροι ερευνητές συμφωνούν ότι είναι τρία . Τα τρία στάδια, του δίνουν τη δύναμη να κόβει τα πάθη του , τις αδυναμίες του και γενικότερα τις ροπές του προς το κακό. Η ψυχή του αγωνιστή Μυστικού Μαχητή αποκτά μεγάλη δύναμη και η πάλη με τα ακάθαρτα πνεύματα και τους εχθρούς της Ορθόδοξης Πίστης είναι τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα .

Η Αρετή έχει μεγάλο τίμημα . Δεν είναι απλά συναισθηματισμός αλλά οδύνη. Παλεύει ο Μυστικός Μαχητής σώμα με σώμα με το διάβολο ο οποίος θέλει την καταστροφή της Ορθοδοξίας και της Ελληνικής φυλής.

Οι Ελληνες είναι ο αγαπημένος λαός του Θεού. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα!

Στην Έλλαδα δίδαξαν οι Απόστολοι του Χριστού το Λόγο Του , και οι επιστολές των Αποστόλων στη Καινή Διαθήκη απευθύνονται προς Θεσσαλονικείς , προς Κορινθίους κτλ. Στην Ελλάδα έγινε η Ευλογία της Αποκάλυψης του Ιωάννη και συγκεκριμένα στη Πάτμο . Στην Ελλάδα βρίσκεται το Κράτος της Υπεραγίας Θεοτόκου, το Άγιον Όρος!!!

Η Ελλάδα είναι Κράτος Αγίων!!! Ακόμη και σήμερα έχουμε Αγίους εν ζωή!!!

Γι αυτό οι εβραίοι που υπηρετούν το διάβολο και περιμένουν τον ψευτομεσία τους , τον αντίχριστο, μισούν θανάσιμα την Ελλάδα και τους Έλληνες!!! Γνωρίζοντας και την ύπαρξη των Ελλήνων Μυστικών Μαχητών οι οποίοι έχουν το χρίσμα και γεννιούνται με Υπερφυσικές ψυχικές δυνάμεις!!! Είναι οι Εκλεκτοί του Θεού!! Οι δυνάμεις αποκαλύπτονται χρόνο με το χρόνο και όταν ο Χαρισματικός Αγωνιστής ενηλικιώνεται είναι έτοιμος να βγει στη μάχη κατά του κακού. Οι Μυστικοί Μαχητές είναι αυτοί που έχουν τη Χάρη να πολεμούν τους δαίμονες κάθε είδους που βάλονται κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού .Είναι αυτοί που στολίζονται με κάθε Αρετή!!! Αγνότητα, Πραότητα , Ταπεινοφροσύνη , Συγχώρεση !!!

Αλλά, είναι και Ορκισμένοι Τιμωροί του άδικου και του κακού . Αγωνίζονται για τη σωτηρία των ανθρώπων και παλεύουν σώμα με σώμα μέχρι τελικής πτώσεως σε Υπερφυσικό ή κοσμικό επίπεδο με τις δυνάμεις του σκότους!!!

Οι Μυστικοί Μαχητές έχουν για όπλα κατά του κακού, τις Δυνάμεις, τις Εξουσίες ,τις Κυριότητες και τους Θρόνους της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης!!!

Ζουν ανάμεσα μας και τους νοιώθουμε γιατι είναι ξεχωριστοί, Χαρισματικοί!

Τους νοιώθουμε αλλά δεν είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν γιατι έχουν δώσει Όρκο σιωπής.

Οι Μυστικοί Μαχητές δεν είναι αποκλειστικά άνδρες. Υπάρχουν και γυναίκες που γεννιούνται με Υπερφυσικές δυνάμεις και φέρουν το Χρίσμα του Μυστικού Μαχητή .

Ηγήτορας των Μυστικών Μαχητών είναι γυναίκα και την αποκαλούν “Οδηγήτρια” . Η Ηγήτορας των Μυστικών Μαχητών, η Οδηγήτρια φέρει στο χέρι της το ανώτατο τιμητικό αξίωμα , το «Στέμμα Των Ταξιαρχών του Βυζαντίου»!!! Το αξίωμα αυτό είναι το μοναδικό σε όλο τον πλανήτη γη!!!

Εδώ είναι επίσης ένα ερώτημα!!!

Η Ελληνίδα Ηγήτορας των Μυστικών Μαχητών φοράει στο χέρι της το Στέμμα του Βυζαντίου και είναι γυναίκα!!!

Το “Ιερό Γκράαλ” , το Άγιο Δισκοπότηρο που στη πραγματικότητα δεν είναι αντικείμενο αλλά είναι η Ηγήτορας των Πανελλήνων του Μυστρά, που θα Αναστήσει τον Ελληνισμό και την Βυζαντινή Αυτοκρατορία , είναι επίσης γυναίκα!!!

Τι κρύβεται πίσω απ αυτό το μυστήριο;;; Πρόκειται για την ίδια γυναίκα;;;

Η Ηγήτορας των Μυστικών Μαχητών και η Ηγήτορας των Πανελλήνων του Μυστρά είναι το ίδιο πρόσωπο;

Οι εβραίοι και ξένες εχθρικές , μυστικές υπηρεσίες ψάχνουν απεγνωσμένα να το ανακαλύψουν.

Υπάρχει αυτό το επτασφράγιστο μυστικό και ο Όρκος σιωπής και από τις δύο πλευρές και έτσι θα παραμείνει έως ότου αποφασίσουν , ή αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο αποφασίσει την αποκάλυψη του , την στιγμή που πρέπει και τον τρόπο που θα εμφανιστεί!!!

Όταν έρθει εκείνη η Ευλογημένη ώρα και δοθεί η εντολή , θα αφανιστούν όλοι οι εχθροί της Ορθοδοξίας , της Ελλάδος και της Ελληνικής Φυλής!!!

Η ώρα αυτή πλησιάζει καλπάζοντας!!! Τα γεγονότα τρέχουν !!!

Το σίγουρο είναι πως, οι Μυστικοί Μαχητές ή Πανέλληνες του Μυστρά είναι εδώ!!!

Δεν είναι φαντάσματα!!! Και Ορκίστηκαν να ελευθερώσουν την Ελλάδα !!!

“ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ”

Γράφει ο ειδικός συνεργάτης
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ!!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..... ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ!!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..... Reviewed by Markella Toufexi on Τετάρτη, Απριλίου 06, 2016 Rating: 5