Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

23/4/16

ΒΟΜΒΑ από Ρωσία:"Η Τουρκία θέλει πόλεμο θα τον έχει"[ΒΙΝΤΕΟ]

ΒΟΜΒΑ από Ρωσία:"Η Τουρκία θέλει πόλεμο θα τον έχει"


 
«Πιστεύω ότι οι δηλώσεις που ακούστηκαν από την τουρκική ηγεσία είναι εντελώς απαράδεκτες για έναν απλό λόγο- δεν ήταν εκκλήσεις για ειρήνη αλλά εκκλήσεις για επίλυση του ζητήματος μέσω στρατιωτικής βίας», δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, σχετικά με την σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και την στάση της Άγκυρας.

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ συνέχισε τις δηλώσεις του κατά την διάρκεια της διήμερης συνάντησης του με τον αρμένιο πρόεδρο Serzh Sargsyan, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, αφού επιτέθηκε ανοιχτά στην Τουρκία.

Όπως είπε ο κ. Λαβρόφ, οι αναφορές της Τουρκίας έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την θέση του OSCE Minsk Group και επινόησε ότι η Άγκυρα επιθυμεί την διεξαγωγή πολέμου.

Παρότι σκοπός της συνάντησης, ήταν η επίλυση του ζητήματος της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο Καραμπάχ, η στάση που διατήρησε ο εκπρόσωπος της Ρωσίας, εξόργισε την Τουρκία.

Ωστόσο, επειδή και το Αζερμπαϊτζάν φαίνεται να επιθυμεί την σύγκρουση, ο αρμένιος πρόεδρος κάλεσε την Διεθνή Κοινότητα, «να επαναφέρει το Αζερμπαϊτζάν σε έναν παραγωγικό δρόμο».
πηγη

Δείτε  βίντεο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More