Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

12/4/16

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ!!!ΗΧΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΛΕΟΝ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ!!!ΗΧΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΛΕΟΝ!!!
 
Το γεγονός ότι η Τουρκία εμπλέκεται σε πολλά μέτωπα κατά της Ρωσίας οδηγεί αναπόφευκτα σε περιφερειακή σύγκρουση με την Ρωσία, κάτι που βρίσκει σύμφωνους πλέον πολλούς αναλυτές. Η ταυτόχρονη προσπάθεια δε του ΝΑΤΟ να περικυκλώσει την «Αρκούδα», ενδεχόμενα αναβαθμίσει την όποια περιφερειακή σύγκρουση σε παγκόσμια.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα «Azernews», το ΝΑΤΟ φαίνεται ότι θέλει να ανοίξει ένα νέο μέτωπο εναντίον της Ρωσίας στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, καθώς η «Αρκούδα» έχει υπογράψει στρατιωτική συμφωνία με την Αρμενία.

Το Αζερμπαϊτζάν είναι στενός σύμμαχος της Τουρκίας κατά των Αρμένιων, ενώ το άνοιγμα ενός νέου μετώπου κατά της Ρωσίας, επιβεβαιώνει την πρόθεση του ΝΑΤΟ να περικυκλώσει την Ρωσική Ομοσπονδία από τα Ανατολικά (Ουκρανία, Βαλτική) τα Νότια (Καύκασος) και την Δύση (Ιαπωνία, Κορέα).


ΠΗΓΗ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More